Base herladen

Base herladen:

Base 5 Euro Base Prepaid €5 € 5,25
Base 10 Euro Base Prepaid €10 € 10,00
Base 15 Euro Base Prepaid €15 € 15,00
Base 20 Euro Base Prepaid €20 € 20,00
Base 30 Euro Base Prepaid €30 € 30,00

Base online herladen

Je BASE online herladen is via Herladen.com zo gebeurd. Bovenaan kun je kiezen tussen de verschillende bedragen. Zodra de betaling binnen is krijg je een herlaadcode toegezonden via de mail. Die code heb je vervolgens nodig om je BASE belwaarde te herladen.

Base opladen

Hiervoor heb je een geldige herlaadcode nodig van BASE. Als je die hebt, bel je met je toestel naar 1955. Daar krijg je een herlaadmenu te horen met enkele opties. Kies daar voor optie 2 en luister goed naar de instructies. Zodra er om gevraagd wordt, vul je de herlaadcode in die je gekregen hebt bij Herladen.com. Sluit vervolgens af met een #. Een bevestiging van de transactie wordt naar je verzonden.

Als je niet wilt bellen, kun je ook met je toestel de volgende code intoetsen:
*102*base herlaad code#
Druk daarna op verzenden. Je BASE belwaarde wordt dan bijgeschreven.

Base Belwaarde opvragen

Het is altijd mogelijk om je Base belwaarde op te vragen. Je moet daarvoor *444*# intoetsen op je toestel en op verzenden drukken. Er wordt dan een berichtje naar gestuurd met alle informatie over je belwaarde. Je kunt ook bellen naar 1955 (gratis in België). Daar wordt je door de stappen heen geleid.

Geldigheidsduur Base Belwaarde


Nadat je je Base Belwaarde geactiveerd hebt is het gedurende 12 maanden geldig. In deze periode is het dus belangrijk alle belwaarde te gebruiken. Als je dat niet doet, raak je de rest van je belwaarde kwijt. SMSjes en gratis belminuten die je hebt gekregen bij acties van BASE zijn 30 dagen geldig.

Extra productinformatie:

Een van de unieke mobiele producten van BASE is prepaid ALL. Daarmee kun je ook voordelig emailen en internetten met je toestel. Op de website van BASE vind je meer informatie over deze producten.