Mobistar herladen

Mobistar herladen:

Tempo Mini 5 euro Mobistar Tempo Prepaid €5 € 5,25
Tempo 15 Euro Mobistar Tempo Prepaid €15 € 15,00
Tempo 25 Euro Mobistar Tempo Prepaid €25 € 25,00
Tempo 50 Euro Mobistar Tempo Prepaid €50 € 50,00
Mobistar Data 5 euro Mobistar Data 150 MB € 5,25
Mobistar Data 10 euro Mobistar Data 500 MB € 10,00

Mobistar online herladen

Mobistar opladen


Via Herladen.com kun je je Mobistar belwaarde erg gemakkelijk herladen. Bovenaan deze pagina vind je de mogelijke bedragen en daar kun je er een uitzoeken. Zodra de betaling voltooid is, krijg je een activeringscode toegezonden. Deze heb je dadelijk nodig om de belwaarde te herladen.

Mobistar Tempo Herladen


De activeringscode die je gekregen hebt van Herladen.com kun je nu gebruiken voor het herladen. Om de code te gebruiken toets je #125# en vervolgens de code in op je toestel en sluit af met een ‘#’. Daarna druk je op verzenden. Een bevestiging van de transactie wordt naar je toestel verzonden. Herladen kan ook door te bellen naar 5123 en de instructies op te volgen.

Belwaarde opvragen


Als je even wilt weten hoeveel Mobistar belwaarde je nog hebt, toets je #123# in op je toestel. Er komt dan een bericht op je toestel met daarin je huidige belwaarde.

Geldigheidsduur Mobistar belwaarde


De belwaarde van Mobistar is na activering 12 maanden geldig. Zorg er dus voor dat je al je belwaarde binnen die periode verbruikt hebt, want na die twaalf maanden raak je je belwaarde kwijt! Let op: herlaadtickets van €5 zijn na 31 dagen al verlopen.

Extra productinformatie


Mobistar biedt naast hun standaard prepaid pakketten ook nog Mobistar Tempo aan. Dit is prepaid met wat extras. Bij Tempo Talk krijg je extra belminuten en bij Tempo Text krijg je meer sms’jes. Om hier meer over te lezen ga je naar www.mobistar.be.