Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Nieuwsberichten

04-12-23 - 

De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereen

De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereen

De feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreugde en liefde te verspreiden dan het geven van attente cadeaus? Of je nu shopt voor je familie, vrienden of collega's, het vinden van het perfecte cadeau kan soms een hele uitdaging zijn. Maar wees niet bang, want wij denken met je mee! Gebruik dit jaar onze cadeaugids en vind de perfecte digitale giftcard voor iedereen op je lijst!

Lees meer
13-09-21 - 

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?

De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het gebruiken van jouw paysafecard. In sommige gevallen moet je nu een paysafecard-account aanmaken, voor je kunt betalen. We begrijpen dat je hier misschien vragen over hebt. Kun je nog steeds met een paysafecard PIN betalen zonder account? Is jouw privacy nog steeds beschermd?

Om alles te verduidelijken hebben we op een rij gezet wat de veranderingen zijn en wat ze voor jou betekenen.

Lees meer
18-05-21 - 

Koop paysafecard België met PayPal

Koop paysafecard België met PayPal

paysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem mee betalen in veel webshops. Veel van onze klanten vroegen aan ons of ze een paysafecard kunnen kopen met PayPal. Goed nieuws! Op Herladen.com kun je gemakkelijk en snel een paysafecard kopen met PayPal. Dit kan alleen voor codes met een waarde van €10 of €25.

Lees meer
10-05-21 - 

Bol.com cadeaubon: de beste cadeaus voor hem en haar

Bol.com cadeaubon: de beste cadeaus voor hem en haar

Vind je het lastig om een goed cadeau te vinden? Wil je iets geven aan iemand die alles al lijkt te hebben? Verras dan eens iemand met het cadeau dat nooit tegen valt. Verras iemand met een Bol.com cadeaubon! Waarom valt het nooit tegen? Omdat je er (bijna) alles mee kunt kopen. Wat dan bijvoorbeeld? Hieronder vind je inspiratie voor wat er allemaal te ontdekken valt met een Bol.com cadeaubon.

Lees meer
08-01-21 - 

Januari solden 2021: Hoe profiteer je er het meest van?

Januari solden 2021: Hoe profiteer je er het meest van?

Als er iets deze maand jouw humeur kan opbeuren dan zijn het goede online koopjes! De beste deals voor de januari solden 2021 vind je hier dan ook op een rijtje. Van Bol.com kortingen tot Zalando deals om januari goed af te trappen!

Lees meer
13-11-20 - 

De beste Black Friday 2020 deals in België: een snelle handleiding

De beste Black Friday 2020 deals in België: een snelle handleiding

Black Friday is een perfect beginpunt als je de beste deals voor je kerstinkopen wilt krijgen. Van Zalando tot Amazon pakken ook dit jaar weer uit. Hier zijn de Black Friday deals die je niet wilt missen!

Lees meer
02-10-18 - 

5 scary games die je moet spelen met Halloween

5 scary games die je moet spelen met Halloween

Het is weer bijna tijd voor de engste dag van het jaar: Halloween. De enige dag dat je elkaar eens goed bang mag maken. Op andere dagen kan het natuurlijk ook, maar met Halloween is het extra tof. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar vijf games die je de stuipen op het lijf jagen. Houd je goed vast, want dit zijn scary games!

Lees meer
13-08-15 - 

Credits nodig voor je favoriete Facebook game? Gebruik een Facebook code!

Na een drukke dag op school of je werk is het fijn om even rustig aan te doen als je thuis bent. Even relaxen op de bank terwijl je tv kijkt of een spelletje speelt op Facebook. Tenzij je tijdens het spelen van Pyramid Saga of Candy Crush opeens geen levens meer hebt en je 10 minuten of langer moet wachten tot deze zijn aangevuld. Irritant! Maar als jij je Facebook tegoed aanvult met een Facebook code van Herladen.com, kun je direct verder spelen!

Lees meer
14-07-15 - 

Profiteer nu van zomeracties bij verschillende providers!

Eindelijk! De zomer komt er weer aan en dat betekent dat je veel het huis uit bent om te genieten van het lekkere weer. Heerlijk de zon in, een terrasje pakken of uitwaaien aan de zee, beter kan het bijna niet. Of toch wel? De vakantie is in aantocht en dat willen ook vele providers niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben zij speciale voordelen waar jij gebruik van kunt maken! Gratis belminuten, speciale bundels en andere zomeracties staan op jou te wachten. Kijk snel of je kunt profiteren van kortingen bij jouw provider deze zomer!

Lees meer
30-06-15 - 

Waarom jij onze Netflix Gift Card wilt hebben!

Netflix is al sinds vorig jaar beschikbaar in België en was meteen een doorslaand succes.
Via de Amerikaanse streaming dienst kun je films en series online kijken en het aanbod wordt bijna iedere dag uitgebreid. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle aangeboden films en series van de dienst. Je hebt al een abonnement vanaf €7,99 per maand. Dit bedrag kun je eenvoudig afrekenen met het krediet op je account. Het krediet kun je herladen met de nieuwe toevoeging aan Herladen.com: de Netflix Gift Card! Zo hoef je geen creditcard gegevens aan je account te koppelen of toestemming te geven voor een automatische incasso. Je kunt de Netflix kaart bestellen in een waarde van €15, €25 en €50. Deze wissel je vervolgens in op je Netflix account zodat je genoeg tegoed hebt om je abonnement af te rekenen. Netflix zonder creditcard kijken was nog nooit zo simpel!

Lees meer
09-06-15 - 

Nu op Herladen: de Battle net Gift Card

Gamers, opgelet! Op Herladen.com vind je vanaf nu de Battle Net Gift Card. Deze nieuwe gamecard kun je inwisselen in de Battlenet Shop voor de beste spellen en extra features op Battle.net. Dit online platform brengt gamers van over de hele wereld bij elkaar. Kies jouw game, het karakter en ga de strijd aan! De Battle Net Gift Card is er ook nog eens precies op tijd voor de release van de nieuwe Blizzard game ''Heroes of the Storm''. Speel als held en maak je klaar om te vechten voor jouw ras.

Lees meer
20-04-15 - 

Koop de beste Steam games met een code

Heb je een Steam Card ontvangen en heb je geen idee voor welke Steam games je deze kunt inruilen? In de Steam Store vind je duizenden leuke, spannende en/of strategische games! Of je nu op zoek bent naar een game in het genre actie, avontuur, strategie, sport, simulatie of iets anders, er zal altijd wel een spel bij zitten dat jij leuk vindt. Heb je al een Steam game op het oog maar nog geen giftcard om in te wisselen? Bestel dan nu gemakkelijk en snel een Steam code via Herladen.com.

Lees meer
30-03-15 - 

Base-klanten kunnen Androidapps kopen met belwaarde

Heb jij Base als provider? Dan kun je voortaan met je belwaarde betalen voor al je aankopen in de Google Play Store! Voorheen was het voor klanten van Base enkel mogelijk om af te rekenen met de standaard betaalmethoden. Maar de provider vindt het aanbieden van deze online betaalmethode een logische stap voor deze tijd. Dus vanaf nu kun je Androidapps zoals games, muziek, film, boeken en nog veel meer eenvoudig en snel afrekenen met je tegoed. Maar dat is niet de enige nieuwe dienst van de provider! Vanaf nu kun je als Base-klant ook gebruik maken van Visual Voicemail (alleen voor iOS gebruikers).

Lees meer
17-03-15 - 

Nu verkrijgbaar op Herladen.com: Steam Trading Cards

Speel je regelmatig games op je PC, Mac of mobiele telefoon? Dan is de nieuwe Steam Gift Card iets voor jou! Steam is een online gaming netwerk in de vorm van een applicatie. Met de gamecard kun je onder andere spellen kopen in de Steam Store. In de online winkel vind je zowel gratis als betaalde games. Om de betaalde games te kopen moet je tegoed op je account hebben staan. Dit tegoed kun je eenvoudig en snel herladen met Steam Trading Cards. Deze gamecard is nu verkrijgbaar op Herladen.com!

Lees meer
27-02-15 - 

Lycamobile belwaarde herladen op Herladen.com

Het aantal Lycamobile klanten in België blijft maar toenemen. Dit bleek vorig jaar al uit een Mobile Virtual Network Operator rapport van Telecompaper. Als jij ook tot één van de Lycamobile klanten behoort, kun je op Herladen.com online snel Lycamobile herladen. Je maakt eerst de keuze om te herladen met een belwaarde van 5, 10, 20 of 30 euro, doorloopt het bestelproces en plaatst de bestelling. Na een succesvolle betaling ontvang je direct een belwaarde code via e-mail & gratis SMS waarmee je Lycamobile belwaarde kunt herladen.

Lees meer
13-02-15 - 

Google Play Card online kopen

Een Google Play Card kun je nu ook eenvoudig en snel aanschaffen op Herladen.com. De Google Play Card is een entertainmentkaart die je kunt inwisselen in de Google Play Store. Het bedrag dat op de kaart staat wordt op je account gezet zodat je aankopen kunt doen in de online winkel van Google. Zo kun je onder andere films, muziek en ook apps kopen. Op Herladen.com kun je de Google Play Card bestellen in één van de volgende waarden: €15, €25 en €50. Kies het gewenste bedrag en plaats je bestelling. Binnen enkele minuten nadat de betaling is verwerkt, ontvang jij de code per e-mail.

Lees meer
09-12-14 - 

iTunes herladen

Ken jij dat ook? Wil je net dat ene leuke nummer of album kopen in de iTunes store, heb je geen tegoed meer. Je stapt op de fiets om een iTunes kaart te kopen in de winkel zodat je iTunes kan herladen. Maar dan dient zich een nieuw probleem aan. Welke iTunes kaart zullen ze in de winkel hebben? Misschien hebben ze alleen maar grote bedragen en dat is toch zonde van je geld omdat je blijft zitten met ongebruikt tegoed. Bij Herladen.com bieden we je een mooi alternatief. iTunes herladen kan namelijk al vanaf €15 én je hoeft er de deur niet voor uit.

Lees meer
04-07-14 - 

Proximus Pay and Go herladen

Proximus Pay and Go herladen

Pay and Go is prepaid een service van Proximus waarmee je voor een bepaald bedrag een vast aantal minuten, smsjes en data krijgt. Net als bij een prepaid GSM kun je je Pay and Go herladen wanneer het op is. In plaats van naar de winkel, kun je gemakkelijk en snel online je Pay and Go herladen via Herladen.com. In slechts één enkele minuut doorloop je een aantal stappen waarna je weer kunt bellen, smsen en internetten.

Lees meer
30-06-14 - 

GSM herladen

GSM herladen

Is je belwaarde op? Dan kun je eenvoudig je GSM herladen om weer te kunnen bellen, smsen en internetten. Je hoeft niet meer naar de winkel om prepaid belwaarde te kopen, het kan betrouwbaar en snel via Herladen.com. In minder dan een minuut doorloop je een paar stappen om je belwaarde te herladen.

Lees meer