Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

B-Prepaid herladen

Base 5 Euro
€ 5,00 Belwaarde €5
Direct geleverd
Base 10 Euro
€ 10,00 Belwaarde €10
Direct geleverd
Base 15 Euro
€ 15,00 Belwaarde €15
Direct geleverd
Base 20 Euro
€ 20,00 Belwaarde €20
Direct geleverd
Base 30 Euro
€ 30,00 Belwaarde €30
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

B-Prepaid online herladen

Op Herladen.com kun je eenvoudig en snel belwaarde kopen. Je kiest het juiste bedrag, doorloopt het bestelproces en binnen de kortste keren heb jij een Base herlaadcode in handen. Met deze herlaadcode kun jij makkelijk je belwaarde herladen. Je bepaalt zelf met welke waarde jij je belwaarde wilt herladen waardoor jij de perfecte controle kan houden over je budget.

B-Prepaid tariefplannen

Op Herladen.com kun je simpel Base belwaarde herladen voor je prepaid GSM met het Base prepaid programma B-Prepaid. Dit prepaid programma bestaat uit de diverse tariefplannen, waaronder B-Prepaid plus, B-Prepaid plus BASE en het recentelijk gelanceerde B-Prepaid next. Ieder Base Prepaid tariefplan komt met voordelen. Daar komt bij dat er ook verschillen zitten binnen ieder plan, afhankelijk van het prepaid bedrag dat je kiest.

B-Prepaid plus
B-Prepaid plus is te verkrijgen voor €10, €15 en €20. Met dit tariefplan kun je onbeperkt sms’en in avonden en in het weekend. Bij €20 kun je altijd onbeperkt sms’en. Met €10 krijg je 20 belminuten, bij €15 krijg je 40 belminuten en bij €20 krijg je 80 belminuten. Hoe vaker je ervoor kiest het tariefplan te herladen, hoe meer belminuten je krijgt.

B-Prepaid plus BASE
Ook B-Prepaid Plus kun je kopen voor €10, €15 en €20. De voorwaarden voor sms’en en de hoeveelheid data zijn gelijk aan die van B-Prepaid plus. Het verschil zit in de belminuten. Bij €10 kun je 60 minuten bellen naar alle netwerken, bij €15 krijg je 120 belminuten en bij €20 krijg je 240 belminuten. Wederom geldt, hoe vaker je herlaad, des te meer belminuten je ontvangt.

B-Prepaid next
Tot slot is er B-Prepaid next bestaande uit packs voor €10, €15, €20, €30 en €50. Dit is een perfecte combinatie tussen prepaid bellen en de voordelen van een abonnement. Dit tariefplan is een uitzondering op eerder genoemde plannen. Je koopt eerst een herlaadcode op Herladen.com en herlaad je belwaarde. Met deze belwaarde kun je een pack activeren. De waarde van het tariefplan dat je kiest wordt van je belwaarde afgetrokken. Voor €10 krijg je 100MB data en 40 belminuten. Bij een pack van €15 krijg je 500 MB en 100 belminuten. €20 staat gelijk aan 1GB en 150 belminuten. Met het €30 pack ontvang je 2GB en 180 belminuten en voor €50 wordt die hoeveelheid belminuten verhoogd naar 300 minuten en kun je onbeperkt bellen in avonden en in het weekend.

Geldigheid Base Prepaid tariefplannen

Alle sms’jes, belminuten en MB’s die je ontvangt per tariefplan zijn geldig tot 30 dagen na de herlaadbeurt. Ook een B-Prepaid next pack heeft een geldigheid van 30 dagen na activatie.
Hoe je kunt kiezen voor een tariefplan en meer informatie over het prepaid programma kun je vinden op de website van Base.

Hoe kan ik mijn Base belwaarde opladen?


 

  • Via sms

    Stuur dan TOPUP [15 cijfers van je herlaadcode] naar 1912.


 

Opgelet! Gebruik geen enter of return tussen "TOPUP" en de herlaadcode.

 

  • Via telefoon


 

Bel dan naar 1999 en volg de instructies.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen