Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

World of Warcraft Game Time 60 days

World of Warcraft Game Time 60 days
€ 27,97
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Battlenet Gift Card kopen

Bestel een Battlenet (Blizzard) Gift Card op Herladen.com en speel ononderbroken verder met World of Warcraft (WoW), Hearthstone of één van de andere spellen van Blizzard Entertainment. Zodra je de kaart hebt gekocht, kun je de code inwisselen op de Battle.net website en kopen wat je wilt in de Shop.

Hoe bestel je een code? Start door te kiezen voor één van de Battle.net Gift Card waarden. Vervolgens kom je op de orderpagina terecht. Allereerst vul je het e-mailadres in waarop jij de bijbehorende code wilt ontvangen. Hierna kies je één van onze veilige betaalmethoden zoals Mr Cash of PayPal en bevestig je de bestelling. Als wij je betaling hebben ontvangen, krijg jij van ons de Battle.net code toegestuurd via e-mail. Battle.net tegoed kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Zie ook:


Gebruik de Blizzard Gift Card in de Battle.net Shop


Blizzard Entertainment startte in 1996 met Battle.net. Bijna 20 jaar later en het platform is uitgegroeid tot de online gaming community voor iedereen die graag Blizzard games speelt.

Miljoenen spelers hebben toegang tot games als Heroes of the Storm, Diablo, Overwatch, Starcraft, Hearthstone Heroes of Warcraft en natuurlijk WoW.

Wil je na het spelen van Diablo III, het uitbreidingspakket Reaper of Souls kopen? Of wil je een andere uitbreidingspakket, meer wapens en andere accessoires? Dit kan allemaal, zolang je maar tegoed hebt. Met de Battle.net Gift Card kun jij het tegoed op je account gemakkelijk herladen. Vervolgens kun je winkelen voor nieuwe spellen, uitbreidingspakketten, services en (in-game) items. Hearthstone spelers kunnen met het tegoed gemakkelijk nieuwe kaarten kopen. Echter, dit gaat niet op voor de mobiele versie van Hearthstone.

Dan gaat de aankoop van nieuwe kaarten namelijk via de iTunes of Google Play Store. Ook kan je het tegoed niet gebruiken in de Blizzard Store of voor de aanschaf van een WoW abonnement. Voor een WoW abonnement koop je onze WoW 60 dagen kaart. Herlaad je tegoed met een Battle.net Gift Card en koop wat je wilt in de Batte.net Shop.

Wissel de Battle.net Gift Card in


De Blizzard Gift Card kun je inwisselen via de Battle.net website of de Battle.net Desktop applicatie.

Website
1. Ga naar de website van Battle.net
2. Klik op ‘Redeem Codes’ onderaan de pagina
3. Log in of maak een account aan
4. Voer je code in en klik op ‘Redeem Code’
5. Je tegoed is herladen

App
1. Open de applicatie op je Mac of PC
2. Log in of maak een account aan
3. Ga naar ‘Shop’
4. Klik linksonder op ‘Redeem Code’
5. Nu opent de browser
6. Vul hier je code in en klik op ‘Redeem Code’

In beide gevallen kan het voorkomen dat je wordt gevraagd om de correcte regio te selecteren. Kies hier ‘Europe (EU)’. Een Battle.net Gift Card van Herladen.com is namelijk alleen te gebruiken voor de regio Europa.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen