Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

bit4coin Gift Card

Bekijk reviews
LET OP!
  • Je moet ten minste 18 jaar oud zijn om bit4coin vouchers te kopen en om ze te gebruiken.
  • Om wettelijke redenen kunnen bit4coin vouchers verkocht op herladen.com niet gebruikt worden in de Verenigde Staten en Duitsland.
  • Bij het inwisselen van €250 of meer per gebruiker per maand, zal bit4coin bij het inwisselen om persoonlijke verificatie vragen.

bit4coin Gift Card 10 €
€ 10,00
Direct geleverd
bit4coin Gift Card 25 €
€ 25,00
Direct geleverd
bit4coin Gift Card 50 €
€ 50,00
Direct geleverd
bit4coin Gift Card 100 €
€ 100,00
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Bit4coin Gift Card kopen

Cryptovaluta (cryptocurrency) zijn gemakkelijk en veilig aan te schaffen met een bit4coin gift card. Je kunt namelijk jouw bit4coin gift card code van €10, €25, €50 of €100 verzilveren voor Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, of Ripple. Met een bit4coin gift card van Herladen.com kun je direct digitale valuta aanschaffen via bit4coin.net en deze vervolgens gebruiken zoals jij dat wilt. Let op: voor het verzilveren van een bit4coin kaart moet je 18 jaar of ouder zijn. Daarnaast kun je géén bit4coin gift card verzilveren als je woonachtig bent in Duitsland of de Verenigde Staten. Dit volgt uit de geldende wet- en regelgeving omtrent digitale valuta in die landen.

Hoe werkt een bit4coin gift card?


Een bit4coin gift card kan gebruikt worden als betaalmiddel om cryptocurrency te kopen. Cryptocurrencies kunnen niet direct aangeschaft worden. Met een bit4coin gift card maak je het jezelf makkelijker. Door je bit4coin kaart te verzilveren kun je Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) of Ripple (XRP) toevoegen aan je bitcoin wallet.

Het is dus wel van belang dat je in het bezit van een bitcoin wallet bent of er een aanmaakt. Het wordt ook ook wel een cryptocurrency wallet of crypto-portemonnee genoemd. Het adres van de wallet heb je namelijk nodig om je aangeschafte valuta op te slaan. Bit4coin’s gift cards zijn uitsluitend bedoeld voor gebruikers van 18 jaar en ouder.

Hoe verzilver ik mijn bit4coin gift card?


Volg de onderstaande stappen om je bit4coin gift card te verzilveren:
1. Ga naar https://bit4coin.net/nl/verzilveren/bitcoin-btc
2. Hier kun je selecteren of je een bestaande bitcoin wallet wilt gebruiken of een nieuwe wallet wilt aanmaken.
3. Heb je al een bitcoin wallet? vul dan je gegevens in met het adres van je bitcion wallet. Heb je nog geen bitcoin wallet? Dan kun je er op de verzilver-pagina van bit4coin eentje aanmaken. Bit4coin.net raadt aan via BitPay een wallet aan te maken, maar er zijn nog vele andere manieren om een bitcoin wallet aan te maken.
4. Klik op “Ga door naar bevestiging”
5. Vul je bit4coin gift card code in om je gift card in te wisselen voor een cryptocurrency.

Bij het inwisselen van €250 of meer aan vouchers per gebruiker per maand, zal bit4coin om persoonlijke verificatie vragen. bit4coin’s vouchers zijn uitsluitend bedoeld voor gebruikers ouder dan de vereiste leeftijd van 18 jaar.

Bij het verzilveren van je bit4coin gift card code, brengt bit4coin 14,9% conversiekosten in rekening aan de wisselkoers. Dit bedrag dekt alle kosten en risico's om een veilige en snelle transactie tot stand te brengen.

Waar kan ik een bit4coin gift card voor gebruiken?


Een bit4coin gift card kan gebruikt worden om de cryptocurrencies (digitale valuta’s) Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) of Ripple (XRP) aan te schaffen. Deze kunnen op sommige websites als alternatief betaalmiddel worden gebruikt, maar kunnen ook als investering gezien worden gezien waarvan de waarde nog niet vaststaat.

Hoelang is een bit4coin gift card geldig?


Een bit4coin gift card is voor 2 jaar na de datum van aanschaf geldig. De gift card, die bestaat uit een code en een PIN-nummer, zal dus na 2 jaar verlopen.

Kan ik een bit4coin gift card verzilveren voor verschillende digitale valuta’s?


Ja, je kunt een bit4coin gift card verzilveren voor verschillende digitale valuta’s, ook wel cryptocurrency genoemd. Met een bit4coin gift card heb je de keuze uit Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple, of Litecoin. Het is niet mogelijk om de waarde op je bit4coin gift card te verspreiden over verschillende valuta’s. Je zult dus één cryptocurrency moeten kiezen die je wilt aanschaffen, óf twee bit4coin gift cards aanschaffen indien je interesse hebt in het aanschaffen van meer dan één cryptocurrency.

Wat anderen zeggen:

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen