Delight Mobile

Delight Mobile 5 Euro Be Prepaid €5
€ 5,49
Delight Mobile 10 Euro BE Prepaid €10
€ 10,00
Delight Mobile 20 Euro BE Prepaid €20
€ 20,00

Informatie  

Delight Mobile herladen


Telecomprovider Delight Mobile - opgericht in 2011 - is onder andere actief in Engeland en Nederland. Vanaf nu kunnen onze Belgische klanten óók Delight Mobile herladen op Herladen.com. Gelijk aan de andere providers is het bestellen van een herlaadcode voor Delight Mobile niet moeilijk. Maak een keuze uit één van herlaadkaarten. Met dit bedrag zal de Delight Mobile belwaarde worden herladen. Dankzij veilige betaalmethoden, zoals Paypal en VISA, kun je met een gerust hart je bestelling plaatsen. Als de betaling binnen is ontvang je de herlaadcode op je e-mailadres. Door onderstaande instructies op te volgen kun je Delight Mobile herladen binnen 30 seconden!

Hoe kan ik mijn Delight Mobile belwaarde opladen?Optie 1:
Toets de code *191*herlaadcode# in en verstuur de code met de verzendknop of de beltoets om je belwaarde te herladen.

Optie 2:
Je kunt ook bellen naar 1913 en de gesproken instructies volgen. Houd vooral je herlaadcode bij de hand, want gedurende het gesprek wordt om de code gevraagd. Een bevestiging van de transactie wordt naar je verzonden.

Hoe kan ik mijn Delight Mobile belwaarde opvragen?


Weet je niet zeker hoeveel belwaarde je nog over hebt? Voordat je Delight Mobile herlaadt is het verstandig om eerst te achterhalen wat je huidige belwaarde is. Het opvragen van Delight Mobile belwaarde kan op één manier. Je hoeft alleen maar de code *192# op je mobiele telefoon in te toetsen. Wederom verzend je de code door op de verzendknop of de beltoets te drukken. Nadat je dit hebt gedaan krijg je de resterende belwaarde direct te zien.

Hoe lang is mijn Delight Mobile belwaarde geldig?


De Delight Mobile belwaarde is in principe onbeperkt te gebruiken. Aan dit onbeperkte gebruik zit wel een voorwaarde. Je moet namelijk 1x per 6 maanden gebruik maken van de SIMkaart. Je moet dus 1x per 6 maanden bellen of sms'en om de belwaarde onbeperkt te kunnen blijven gebruiken.


Productinfo + Instructies