Final Fantasy XIV Game Time Card

FF XIV 14 Timecard 60 Dagen 60 Dagen
€ 19,99
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Meer info

Informatie  

Final Fantasy XIV Game Time Card kopen

Ben jij al een held in Eorzea? Of wil je er één worden? Dan moet je natuurlijk Final Fantasy 14: A Realm Reborn spelen! Je creëert je eigen character en kiest daarbij de gereedschappen en wapens die je character hanteert. De gereedschappen en wapens bepalen jouw rol in de game, waardoor de kledingstijl en gameplay veranderen. Nadat je de game hebt gekocht kun je alleen op het platform van FF14 terecht met een abonnement. Met de Final Fantasy XIV Game Time Card kun je je speeltijd met 60 dagen verlengen. Zo’n FF14 Gamecard code koop je hier op Herladen.com en garandeert je extra dagen speelplezier!

Final Fantasy Online Card kopen


Om Final Fantasy A Realm Reborn te kunnen spelen heb je dus een abonnement nodig. Het voordeel van een spel als Final Fantasy 14 is dat je het jarenlang kunt spelen, zonder dat je een heel nieuw spel moet kopen. Er zijn regelmatig updates voor de game beschikbaar en soms betaalde uitbreidingen. Met de Game Time Card voor Final Fantasy XIV koop je 60 dagen speeltijd. Als je de dagen hebt opgebruikt, kun je gewoon een nieuwe online card kopen op Herladen.com.

Wissel je Final Fantasy 14 code in


1. Om je code in te wisselen, log je je in op Mog Station, het Final Fantasy 14 Account Management systeem, met je Square Enix account dat je gebruikt om FF14 mee te spelen. Heb je meerdere accounts? Zorg er dan voor dat je het juiste account hebt geselecteerd om de gametime aan toe te voegen.
2. Je gaat naar de Redeem Code pagina en klikt op de Proceed to Payment knop. Deze knop vind je onderaan de pagina van je geselecteerde service account.
3. Vervolgens druk je op Add Game Time Card.
4. Vul de code in van je Final Fantasy XIV Game Time Card en bevestig deze code.
5. Nu kun je 60 dagen lang onbezorgd Final Fantasy online spelen!