Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

GTA Online actie op Herladen.com

De game GTA 5 is beschikbaar voor verschillende devices. De Shark Cards zijn geschikt voor de PC versie van de game. Als je GTA Dollars wilt voor de PlayStation of Xbox dan kun je deze kopen in de PSN Store of Xbox Marketplace. Hier heb je natuurlijk wel tegoed voor nodig. Dit tegoed kun je eenvoudig bestellen op Herladen.com. Voor de PS3 of PS4 koop je een PlayStation Network Card en voor je Xbox 360 of Xbox One koop je een Xbox Gift Card.

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Shark Cards

Een GTA 5 Shark Card geeft je financieel voordeel, waarmee je een voorsprong hebt op je tegenspelers in GTA Online. Met een Shark Card koop je namelijk geld! Kun jij niet wachten tot je alles in huis hebt om GTA Online te veroveren? Dan is de Shark Card iets voor jou. Bij Herladen.com kun je deze eenvoudig en snel bestellen. Selecteer de Shark Card voor je PC, Xbox of PlayStation die je wilt hebben, voer je e-mailadres in en reken af met onder andere Mr Cash of Paypal. Als de bestelling succesvol is afgerond, ontvang je binnen 30 seconden de GTA 5 Shark Card code in je inbox.

Voorsprong met Shark Cards


Er zijn verschillende Shark Cash Cards op Herladen.com, namelijk de Tiger Shark (200.000), Bull Shark (500.000) en Great White Shark (1.250.000). Als je de game speelt op de PlayStation of Xbox, dan koop je tegoed en kun je met dit tegoed kiezen tussen de Whale Shark (€37,99 voor 3.500.000 GTA dollars voor), Great White Shark (€14,99), Bull Shark (€7,49), Tiger Shark (€3,99) of Red Shark (€2,49) Het is aan jou hoeveel geld je over hebt voor jouw personage in Grand Theft Auto. Hoe meer tegoed, hoe beter! In GTA draait namelijk alles om geld. Scoor de vetste auto’s zoals de Progen T20 in Los Santos of koop een geweldige villa in Vinewood Hills. Heb je deze al? Ga dan voor nieuwe outfits, wapens, tanks of helikopters.

Wissel je GTA 5 kaart in


Als je de GTA 5 Shark Card code hebt ontvangen kun je gelijk aan de slag!

1. Ga allereerst naar de website van Rockstar om je code in te wisselen, dit is: socialclub.rockstargames.com/activate.
2. Log in met je GTA account en voer de code in.
3. Het tegoed wordt vervolgens automatisch gestort op de bankrekening van je personage. Waarmee je vervolgens aankopen kunt doen in de GTA store!
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen