Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Internationaal herladen

Internationaal herladen

Op Recharge.com kun je belwaarde versturen naar wie je wilt in landen als Spanje, de Dominicaanse Republiek, Suriname en de Filipijnen. Herladen naar het buitenland is in een oogwenk gebeurd! Als trouwe klant van Herladen.com hebben wij een bijzondere actie voor jou. De transactiekosten van €0,99 hoef jij als nieuwe klant, tijdelijk niet te betalen. Klik hieronder op de link en plaats nu je allereerste Recharge.com bestelling!

Bestel op Recharge.com

Recharge.com

Internationaal belwaarde herladen

Geef belwaarde cadeau aan vrienden en familie

Bij Recharge staan wij voor Providing smiles worldwide. Het maakt niet uit waar jij bent of hoe ver weg je familie en vrienden zijn, wij arrangeren dat jullie altijd verbonden kunnen zijn. Precies daarom zijn wij 24/7 bereikbaar, je kunt ongeacht tijdstip of dag het tegoed van anderen of jezelf herladen. Er is keus uit meer dan 300 providers in meer dan 70 landen. De belwaarde wordt gelijk op de telefoon gezet. Zo weet je zeker dat jouw verre familie of kameroed weer binnen bereik is!

Hoe herlaad ik internationaal belwaarde op?

Herladen is heel makkelijk. Op Recharge.com kun je al binnen een paar simpele stappen je belwaarde herladen. Bij stap 1 vul je het telefoonnummer in waar je het tegoed naartoe wilt herladen. Bij stap 2 kies je één van de betaalmethoden en bij stap 3 vul je jouw e-mailadres in. Als de betaling gelukt is, wordt jouw belwaarde of dat van je familielid of vriend gelijk herladen.