Kobo €10

Kobo Gift Card 10 € 10
€ 10,00Kobo Gift Card 10 €
Direct geleverd

Kobo cadeaukaart

Puilt je boekenkast uit en heb je geen plek meer voor het nieuwste werk van je lievelingsschrijver? Kun je maar geen genoeg krijgen van het geschreven woord? Met je Kobo cadeaukaart van herladen.com kun je nu op Rakuten Kobo boeken kopen die helemaal geen plaats in beslag nemen.

Selecteer de hoogte van je tegoed, kies een van de veilige betaalmethodes, voer je e-mailadres in en rond je bestelling af. Wij sturen je vervolgens een e-mail met een code en de instructies voor het verzilveren van deze code op Kobo.com. Maak je keuze uit het enorme aanbod e-boeken en luisterboeken. Binnen een mum van tijd zit je alweer met je neus in het volgende hoofdstuk van je favoriete boek!
Veelgestelde vragen
Rakuten Kobo is een online boekenwinkel waar je e-boeken en luisterboeken kunt kopen. Dankzij de steeds groeiende catalogus kun je op Rakuten Kobo boeken kopen naar ieders smaak: van De Leeuw van Vlaanderen tot Harry Potter en van Max Havelaar tot Vijftig tinten grijs. De keuze is immens en je raakt nooit uitgelezen.
De Kobo cadeaukaart van herladen.com is verkrijgbaar met een tegoed van 10, 25 of 50 euro. Met dit tegoed kun je op de website van Rakuten Kobo boeken kopen in de vorm van e-boeken of luisterboeken. Je kunt de Kobo cadeaukaart ook als cadeau kopen voor een andere boekliefhebber.
Het voordeel van een Kobo cadeaukaart van herladen.com, is dat je ook met Bancontact/Mister Cash of met je telefoon kunt betalen. Geef de Kobo cadeaukaart als cadeau of wissel hem zelf in. Binnen enkele minuten lees of luister je je lievelingsboek op je e-reader, tablet of smartphone via de app.
Met je Kobo cadeaukaart van herladen.com kun je op Rakuten Kobo boeken lezen als je een Kobo Account aanmaakt. Heb je een Kobo cadeaukaart gekocht, of heb je er een gekregen? Ga dan naar Kobo.com en wissel je kaart in door de code in te voeren bij het afrekenen.
Je Kobo cadeaukaart van herladen.com inwisselen is heel simpel. Volg de stappen hieronder en voor je het weet lig je lekker in je zetel te lezen of te luisteren.

  1. Ga naar kobo.com
  2. Vul je winkelmandje met de e-boeken of luisterboeken van je keuze.
  3. Klik op betalen. 
  4. Beantwoord de vraag ‘Heb je een cadeaubon?’ met ‘Ja’.
  5. Voer het nummer van je Kobo Gift Card in en klik op toepassen.
  6. Klik op opslaan en doorgaan en die boeken zijn van jou.
Als je nog tegoed over hebt, wordt het bewaard en verrekend bij je volgende aankoop. Meer informatie vind je op: help.kobo.com
Je Kobo cadeaukaart van herladen.com heeft geen vervaldatum. Is het vervolg op je favoriete boek nog niet uit, of heb je nu even geen tijd om te lezen of luisteren? Wacht dan gerust tot je tijd hebt of je boek verschenen is om je Kobo cadeaukaart in te wisselen.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen