Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
15-01-16 - 

Goede voornemens, maar dan leuk!

De eerste weken van januari zitten erop en iedereen zit weer in het normale ritme. Ondertussen worden de goede voornemens fanatiek nageleefd: de sportscholen zitten propvol en de healthy boodschappen zijn niet aan te slepen. Netjes zou je denken, ware het niet dat de meeste mensen na drie weken een behoorlijke dip krijgen in hun motivatie. Het schijnt zelfs zo te zijn dat maar 20% van de mensen hun goede voornemens volhouden. Tja, wij snappen wel dat het lastig is, af en toe wil je gewoon een paar avonden achter elkaar met een zak chips op de bank zitten. Of chocolade ijs. Of allebei. Om het slagingspercentage van goede voornemens toch enigszins te kunnen verhogen hebben wij wat bedacht: goede voornemens, maar dan leuk! Én daar mag je gewoon chips en chocolade ijs bij eten.

1. Lees vaker een boekGoede voornemens, maar dan leuk! - Herladen.com
Veel van ons vinden het lezen van een boek reuze ontspannend maar doen het nooit. Het is lastig om tijd vrij te maken in ons drukke schema, al helemaal als de was ook nog gedaan moet worden. Dit jaar maken we daar korte metten mee. Maak een top 5 met boeken die je graag wil lezen en plan tijd in je agenda om het ook daadwerkelijk te doen. Dat is bijna 2,5 maand per boek, moet te doen zijn toch?

2. Koop die ene game meteen na de release
Staat er dit jaar een release gepland van het vervolg op jouw favoriete game? Zet een herinnering in je telefoon en zorg dat je er meteen bij bent. En plan het weekend daarna ook maar niets in, dan kun je lekker door gamen.

3. Hou een Netflix weekend
Na een week hard werken of studeren is er niets lekkerder dan ontspannen in een comfy outfit op de bank. Daar hoort natuurlijk een leuke film of serie bij. Kijk seizoen 1 en 2 van House of Cards achter elkaar of alle Pirates of the Caribbean films in één weekend.

4. Bel vaker met je vrienden
Tijdens hectische weken op kantoor of op school is het vaak lastig om af te spreken met vrienden, maar wil je toch graag weten hoe het met ze gaat. Gebruik dat vrije half uurtje tussendoor om te bellen met die vriendin die je al lang niet hebt gezien. Een telefoongesprek is vaak veel gezelliger en persoonlijker dan een WhatsApp gesprek. Op die manier kun je tussen het werken en studeren door toch even bijkletsen.

5. Hang de toerist uit in je eigen stad of dorp
Weet jij wat de geschiedenis van jouw stad of dorp is? Of waar je de lekkerste patat kan eten? Ga erop uit in je eigen woonplaats en ontdek oude verhalen en nieuwe plekken. Vaak weten we maar weinig van de plaatsen waar we soms al jaren wonen. Bekijk je stad of dorp eens vanuit een ander perspectief.

Het volhouden van goede voornemens was nog nooit zo makkelijk! Onze Game en Entertainment cards helpen je vast op weg.
Ga naar Game cards Ga naar Entertainment cards


Terug naar het overzicht