Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
29-01-16 - 

Mis niets van deze nieuwe Netflix Originals met een Netflix kaart!

Het kijken van series en films behoort tegenwoordig tot één van onze favoriete bezigheden. Niet zo gek ook, het is leuk en ontspannend tegelijk! Netflix is daarom bijna niet meer weg te denken uit menig Belgisch huiskamer. De streaming dienst is wereldwijd ontzettend populair en continu bezig met het uitbreiden van zijn beschikbaarheid en aanbod, er worden wekelijks nieuwe films en documentaires toegevoegd. Een ander paradepaardje van Netflix zijn de Netflix Original series. Deze series worden exclusief door Netflix uitgezonden en genieten immense populariteit. Denk aan titels als Orange is The New Black en House of Cards. Ook 2016 belooft weer een heel goed serie jaar te worden! Zie hieronder de release data van de Netflix Original series 2016.

Netflix Original releases 2016

Binge-watchers opgelet!

Fuller House - 26 februari
Velen zullen de serie direct herkennen van de sitcom Full House die in de jaren '90 ontzettend populair was. In deze nieuwe versie van de serie is het huis nóg voller en zien we veel oude castleden terug. Dat wordt een gezellige reünie!
The Ranch SE1 - 1 april
Attentie That 70's Show fans! In The Ranch zien we Ashton Kutcher en Danny Masterson (Steven in That 70's Show) terug als twee broers. Kutcher speelt een man die terugkeert naar zijn geboorteplaats na een korte carrière als football speler en Masterson de broer die het familie bedrijf runt. De serie wordt geproduceerd door de makers van 'Two and a Half Men', dus dan weet je dat het leuk wordt.


Unbreakable Kimmy Schmidt - 15 april
Op 15 april begint seizoen 2 van Unbreakable Kimmy Schmidt, een hilarische komedie van de briljante comédienne Tina Fey. In seizoen 1 zagen we hoe Kimmy werd bevrijd uit de bunker waar zij met nog drie vrouwen schuilde voor een vermeende apocalypse die nooit plaatsvond. Kimmy's ontdekkingstocht door een voor haar nieuwe wereld gaat door op dezelfde hilarische wijze, met Tina Fey herself in een gastrol! Er zijn nog geen beelden van het tweede seizoen beschikbaar, dus geven we je de trailer van seizoen 1 om alvast in de stemming te komen!
Marseille - 5 mei
Marseille is de eerste Netflix Original serie in het Frans. Het verhaal speelt zich af rondom Robert Taro, burgemeester van de Zuid-Franse stad. In de komende verkiezingen staat hij tegenover zijn rivaal in een meedogenloze strijd om de macht waarin ook de drugsbazen, vakbonden en andere politici van de stad een spelletje spelen. De hoofdrol van Robert Taro wordt gespeeld door Gerard Depardieu.
Andere Netflix Original serie releases

Better Call Saul - 16 februari

Love - 19 februari

House of Cards - 4 maart

Flaked - 11 maart

Daredevil - 18 maart

Grace and Frankie - 6 mei

Word Party - 3 juni

Orange is The New Black - 17 juni

Stranger Things - 15 juli

The Get Down - 12 augustus

We geven je ook de lijst met andere Netflix Original serie releases voor dit jaar. Genoeg om een tijd mee vooruit te kunnen denken wij zo. Heb je een Netflix kaart nodig? Ga snel naar onze Netflix pagina!
Netflix kaart bestellen


Terug naar het overzicht