Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen
13-05-15 - 

Nu op Herladen.com: Nintendo eShop Card Code

Ben jij een groot fan van de Nintendo? De producent van onder andere de Game Boy, Nintendo 64, Wii en Wii U is al jarenlang een grote speler op het gebied van gaming. Spellen voor deze consoles koop je met een Carte Nintendo eShop. De Nintendo eShop Card code is nu verkrijgbaar op Herladen.com! Deze kun je inwisselen op de nieuwste systemen. Kies je favoriete games en reken eenvoudig af met je punten.

Online een Carte Nintendo eShop kopen

De Carte Nintendo eShop kun je vanaf nu eenvoudig en snel online kopen bij Herladen.com. Je kunt kiezen uit de volgende waarden: €15, €25 en €50. Een Carte Nintendo eShop van €15 staat gelijk aan 1500 punten. De kaart van €25 is 2500 punten waard en een giftcard van €50 geeft je recht op 5000 punten! Kies de gewenste waarde en volg de instructies om je bestelling te plaatsen. Zodra jouw betaling is ontvangen, wordt de Nintendo eShop Card code per e-mail naar je verstuurd. Deze kun je direct inwisselen om het tegoed van één van je Nintendo accounts te herladen.

Wii Points of DSi Points inwisselen

De Wii Points en DSi Points zijn in principe hetzelfde. Het enige verschil tussen de punten is de shops waar je deze inwisselt. Bedenk goed waar je de Nintendo eShop Card code voor wilt gebruiken. Wil je Wii content aanschaffen? Dan moet je de kaart inwisselen op de Wii in het Wii-kanaal zodat ze omgezet worden in Wii Points. Voor het aanschaffen van DSi content wissel je de eShop Card in op de Nintendo DSi. De Nintendo eShop Card code wordt vervolgens omgezet in DSi Points. Let op: het is niet mogelijk om Wii Points in te wisselen op de DSi of andersom.

Nintendo eShop Card code inwisselen op een 3DS of Wii U

Het is ook mogelijk om de Nintendo eShop Card code in te wisselen op een 3DS of Wii U. Het verschil is dat de Carte Nintendo eShop wordt omgezet in tegoed. Het is alleen mogelijk om met geld te betalen in deze winkels. Je kunt dus niet met Points afrekenen. Je account wordt herladen met €15, €25 of €50.

Let op: het is niet mogelijk om de punten van een Nintendo eShop Card over meerdere consoles te verdelen.
Nintendo eShop Card


Terug naar het overzicht