Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons
€ 59,99
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Nintendo eShop Card kopen

Op Herladen.com kun je al een Nintendo eShop Card kopen vanaf 15 euro. Online bestellen gaat zeer eenvoudig. Je hoeft je huis niet meer uit! Nintendo timmert al jaren aan weg. Bijna 100 jaar na de oprichting van het bedrijf kwam de eerste console uit in Japan. Maar het bedrijf wordt pas echt bekend dankzij de NES. Tegenwoordig is de Switch de nr. 1 Nintendo console - niet zo gek met al de geweldige spellen die voor de Switch uitkomen.

Hoe kan ik een Nintendo eShop Card bestellen op Herladen.com?


Het bestelproces van een Nintendo eShop Card bestaat uit maar drie stappen. Je vult je e-mailadres in, kiest één van de betrouwbare betaalmethoden (Bancontact/Mister Cash of PayPal bijvoorbeeld) en plaatst de bestelling. Na een succesvolle betaling, ontvang je de Nintendo eShop Card code en kun je direct starten met winkelen.

Waar kan ik de Nintendo eShop Card voor gebruiken?


De Nintendo eShop Card kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt klassieke Nintendo games als Super Mario en Donkey Kong downloaden, maar ook gloednieuwe spellen zoals Super Mario Party. Daarnaast is er ook DLC voor je favoriete spellen zoals Super Smash Bros. Ultimate. Ook kan het voorkomen dat er nieuwe levels van je favoriete games worden vrijgegeven. Deze wil je natuurlijk niet missen en kan je dan ook met je Nintendo eShop Card aanschaffen.

Hoe kan ik mijn Nintendo eShop Card inwisselen?


Om het tegoed van je gekochte Nintendo eShop Card in te wisselen, log je in op het winkelaccount van het betreffende Nintendo systeem. Onthoud wel dat het tegoed niet over verschillende systemen kan worden verdeeld! Je kunt de kaart maar één keer inwisselen voor de volledige waarde voor één console. Dit kun je doen in ieder land waar dezelfde valuta als de kaart wordt gebruikt, de Euro in dit geval.

Op de Nintendo Switch
1. Start je Switch
2. Kies in het hoofdmenu van de eShop het icoon ‘Tegoed aanvullen’
3. Kies voor de optie ‘Tegoed aanvullen met een Nintendo eShop Card’
4. Vul je code in en volg de instructies op je console

Algemene Voorwaarden


Kan worden gebruikt op een Nintendo Switch.
Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo Network ID of een Nintendo-account moeten maken of koppelen.
Deze code:
* kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
* kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
* zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.
Bewaar deze bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen