Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

RuneScape Card €24,99

RuneScape Card €24,99
€ 24,99
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Runescape Membership Card kopen

Als jij de wereld van Gielinor optimaal wilt ervaren, koop dan een Runescape Membership Card op Herladen.com. Runescape is de grootste free-to-play MMO game ter wereld. Bevind jij je onder de 200 miljoen spelers die een account hebben?

Deze Runescape Membership Card is speciaal in het leven geroepen zodat jij gemakkelijk een abonnement af kunt sluiten zonder een creditcard. Bepaal eerst welk abonnement jouw voorkeur heeft en kies hierboven de kaart die overeenkomt met jouw keuze. Vul vervolgens je e-mailadres in, kies iDeal, PayPal of één van de andere betaalmethoden en plaats je bestelling. Na een succesvolle betaling ontvang jij van ons jouw Runescape code in je inbox.

Creëer jouw held en ontdek Gielinor


Ben jij klaar voor quests, gevechten met andere helden en monsters en leuke minigames? Een game die wekelijks wordt geüpdatet waardoor jij telkens weer verrast wordt? Betreed dan Middeleeuws Gielinor.

Met een abonnement krijg jij toegang tot alle 27 skills, meer dan 41 minigames, alle wapens, spaar je Loyalty Points en heb je geen last van vervelende advertenties. Bepaal helemaal zelf of je held moet uitblinken in vechten of verzamelen en kies de bijbehorende skills. Ga vervolgens de strijd aan en doe mee met de MMO World Events of versla spelers en monsters in PvP (Player VS Player) of PvE (Player VS Environment).

Wissel je Runescape Membership Card in


1. Ga naar www.runescape.com/store_locator en klik op ‘Activate Pre-Paid Card’.
2. Log in op je account (als je dit nog niet hebt gedaan).
3. Onder ‘Enter Pre-Paid Card Code’ vul je de code in.
4. Bevestig de invoer met een klik op de ‘Redeem’ knop.

Let wel op dat de kaarten die Herladen.com verkoopt alleen zijn in te wisselen in landen die de Euro ondersteunen. Wacht niet langer en ontdek zelf welke voordelen een Runescape Membership Card met zich meebrengt!
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen