Xbox Gift Card online kopen

XBOX Gift Card 5 Euro Prepaid €5
€ 5,00
Meer info
XBOX Gift Card 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Meer info
XBOX Gift Card 15 Euro Prepaid €15
€ 15,00
Meer info
XBOX Gift Card 20 Euro Prepaid €20
€ 20,00
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Meer info
XBOX Gift Card 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Meer info
XBOX Gift Card 30 Euro Prepaid €30
€ 30,00
Meer info
XBOX Gift Card 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
Meer info

Informatie  

Xbox Gift Card kopen

Ken je ze nog, de Microsoft Points? In 2013 werd besloten om de Microsoft Points te vervangen door de Xbox Gift Card. Tot eind vorig jaar had je de mogelijkheid om je Microsoft Points in te wisselen, maar nu is dit toch echt voorbij. Je koopt geen punten meer, maar op Herladen.com koop je wel eenvoudig een Xbox Gift Card voor een bepaald bedrag. Kies hierboven het bedrag dat jij cadeau wilt doen aan jezelf of vrienden. Doorloop vervolgens het bestelproces en plaats je bestelling. Nadat de betaling is voltooid krijg jij je Xbox Gift Card code op je scherm te zien en ontvang je de code op je e-mailadres.

Xbox Gift Card code gebruiken

De Xbox Gift Card is te gebruiken in de Xbox Marketplace. Met je herladen tegoed kun je in de Xbox Marketplace onder andere films en games kopen. Mocht je geen idee hebben welke film of game je wilt aanschaffen, dan zijn add-ons voor al gekochte games misschien een goed idee. Of wat dacht je van een bezoek aan de Avatar Store? Per game kun je kiezen uit allerlei verschillende accessoires.

Xbox Gift Card inwisselen

Om gebruik te maken van de Xbox Gift Card code in de Xbox Marketplace, moet je deze inwisselen. Om de herlaadcode in te wisselen via je Xbox console moet je beschikken over een Europese gamertag. Vergeet dit dus niet bij de aanschaf van een Xbox Gift Card op Herladen.com. Gebruik het onderstaande stappenplan om je Xbox tegoed te herladen met een Xbox Gift Card code:

Stap 1: Gebruik je console en meld jezelf aan met je Microsoft acount bij Xbox Live;
Stap 2: Klik op de knop Xbox Guide op je controller;
Stap 3: Navigeer naar het tabblad Stores;
Stap 4: Selecteer de optie ‘Code inwisselen’ en voer je herlaadcode in. Je tegoed is nu herladen!

Productinfo + Instructies