Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Gamecards

Gamecards online kopen via Herladen.com


Op Herladen.com koop jij eenvoudig en snel gamecards voor je Xbox, PlayStation, Nintendo, PC, Mac, tablet of mobiele telefoon. Voor een nog betere game ervaring kun je bij ons terecht voor een Xbox Live Gold abonnement of Xbox Gift Card voor Xbox Marketplace aankopen. Als je een PlayStation hebt kun je gaan voor een PS Plus abonnement of een PSN Card. Met de Nintendo eShop Card koop je Points of tegoed voor aankopen in één van de Nintendo shops of het Wii-winkelkanaal. Als gamer op de PC of Mac kan je kiezen voor de gamekaarten Steam, Facebook, Battlenet, World of Warcraft, League of Legends, GTA Online, Hearthstone, Guild Wars 2, Eve Online en Runescape.

Gamecards online

Afhankelijk van je dagelijkse routine kun je gamen wanneer je wilt. De één heeft ‘s middags meer tijd, een ander vind het fijner om in de avond of ‘s nachts een spelletje te spelen. Dit betekent ook dat het herladen van tegoed op verschillende tijdstippen nodig kan zijn. Gelukkig kun je dan terecht op Herladen.com. Omdat wij 24 uur per dag geopend zijn kun je altijd een Xbox Gift Card kopen om je Xbox tegoed mee te herladen. Ook als je besluit om het maximale uit je Xbox te halen, kun je dag en nacht terecht voor een Xbox Live Gold abonnement van 3 of 12 maanden. Heb je een PlayStation? Dan kun je gaan voor een PlayStation Plus abonnement of een PlayStation Game Card. Nintendo liefhebbers kunnen de Nintendo eShop Card aanschaffen. Game jij graag op je PC of Mac? Dan kun bij ons terecht voor Battlenet, Steam, WoW, League of Legends, GTA Online, Facebook, Eve Online, Guild Wars 2, Hearthstone en Runescape.

Gamecard kiezen en online kopen

De gamecards die wij in ons assortiment hebben zijn voor de Xbox, Nintendo, PlayStation, PC, Mac, tablet of mobiele telefoon. Besluit eerst welke gamecard je aan wilt schaffen. De keuze voor een gamekaart hangt helemaal af van jouw wensen. Zodra je een keuze hebt gemaakt, klik je op het logo van de gamecard die jij op het oog hebt. Kies vervolgens voor een gamecard waarde en klik op de ‘bestel nu’ button. Vul nu je gegevens in en kies een betaalmethode. Na een succesvolle betaling, ontvang je de herlaadcode van je gamecard per mail. Naast je email openen voor je code kan je ook gewoon op dezelfde pagina blijven, want hier zal je code direct worden weergegeven.

Herlaadcode van een gamecard verzilveren

De ontvangen herlaadcode is gemakkelijk te verzilveren. Het exacte stappenplan voor het inwisselen van de herlaadcode hangt af van de gamecard die je hebt gekocht. Meer informatie over het verzilveren van bijvoorbeeld je PSN Card, Xbox Gift Card, Xbox Live Gold abonnement of één van de andere gamecards kun je vinden op de specifieke pagina van de gamecard in kwestie. Na een succesvolle betaling ontvang je bij je bestelling een stappenplan, natuurlijk kun je ook hier gebruik van maken.