WoW Prepaid Card

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van World of Warcraft
Battle.net Gift Card 20 € 20
€ 20,00Battle.net 20 €
Direct geleverd

World of Warcraft 60 days 29.99
€ 27,97World of Warcraft Game Time 60 days
Direct geleverd

Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Battle.net Gift Card 50 € 50
€ 50,00Battle.net 50 €
Direct geleverd


WoW Prepaid Card

Op Herladen.com kunnen wij je extra Game Time geven in World of Warcraft met de WoW Prepaid Card! Bestellen is super makkelijk en veilig. Selecteer de kaart, vul je e-mailadres in, kies een veilige betaalmethode (zoals PayPal en VISA) en plaats je bestelling. Jij hebt de bijbehorende code zo ontvangen op je e-mailadres.

Zie ook:
Veelgestelde vragen
Als World of Warcraft beginner is je karakter zo sterk mogelijk maken een uitdaging, maar ook als doorgewinterde gamer gaat dit niet altijd gemakkelijk. De grootste reden: je hebt tijd nodig. Op Herladen.com kunnen wij je deze tijd - 60 dagen om precies te zijn - geven met de WoW Prepaid Card! Door je prepaid abonnement te herladen met 60 dagen WoW Game Time, heb je ruim de tijd om jezelf wat levels omhoog te werken. Mocht je niet geïnteresseerd zijn in extra tijd, kun je ook een snelle Level 90 Character Boost kopen met een Battle net Prepaid Card. Deze kaart is trouwens ook uitermate geschikt voor onder andere het veranderen van je look, ras, factie (faction) en naam.
De WoW Prepaid Card is alleen geschikt voor de regio Europa. De Wow Prepaid Card code kun je alleen gebruiken in de Full Version van World of Warcraft.
De WoW Game Time kaarten kun je beiden eenvoudig inwisselen via eu.battle.net.

1. Log op de website in met je Battle.net account en klik op gebruikersnaam rechtsboven.
2. Klik op ‘Account Settings’ gevolgd door ‘Add a Game Key’ in de groene button.
3. Met een klik op op de knop ‘Redeem Code’ is je code ingewisseld.
Om het maximale uit de game te halen is game time een must. De game time die je hier kunt kopen is 60 dagen geldig.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreugde e...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem m...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen