Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Entertainment cadeaubonnen

Entertainment cadeaubonnen online kopen via Herladen.com


Entertainment cadeaubonnen koop je niet alleen makkelijk en snel, maar ook nog eens veilig via Herladen.com. In ons assortiment vind je de iTunes kaart, Google Play Gift Card, Netflix Cadeaubon en Microsoft Gift Card. Na een succesvolle betaling, ontvang je een herlaadcode waarmee je direct aan de gang kunt!

Entertainment cadeaubonnen online

Nooit meer naar de winkel als je iTunes of Google Play Store tegoed wilt herladen. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, toch is dit het geval als jij vanaf nu entertainment cadeaubonnen koopt bij Herladen.com. Met de iTunes kaart kun jij je slag slaan in de iTunes Store. Eindelijk die geweldige serie online kopen of genieten van je favoriete muziek. Niet in het bezit van een Apple apparaat? Koop dan een Google Play Gift Card. Ook met deze entertainment card kun je genieten van films, series, muziek, boeken en allerlei apps, echter koop je ze nu in de Play Store! Kijk je online films en series via Netflix? Gebruik dan onze Netflix Cadeaubon om je abonnement mee te betalen. Met de Microsoft Gift Card kun je onder andere games kopen.

Entertainment cadeaubonnen online kopen

Bij Herladen.com kun je met een gerust hart online een entertainment kaart kopen. Dankzij betrouwbare betaalmethoden, zoals Paypal en Mastercard, kun je zeker zijn van een veilige transactie. Je kiest een entertainment kaart door op het logo te klikken en vervolgens je gewenste bedrag te kiezen. Vul een e-mailadres in, kies een betaalmethode en plaats je bestelling. Na een succesvolle transactie zie je de herlaadcode direct op het scherm.Tevens ontvang je de herlaadcode per e-mail. De herlaadcode kun je gebruiken om je iTunes en Google Play Store tegoed te herladen met het bedrag dat je hebt gekozen of om je Netflix abonnement mee te verlengen

Entertainment kaart verzilveren en tegoed herladen

Als gelukkige eigenaar van een entertainmentkaart, is het enkel een kwestie van de code verzilveren. Dit is de manier waarop je tegoed wordt herladen. Gelukkig is ook het verzilveren van een iTunes kaart, Google Play Card, Netflix Cadeaubon en Microsoft Gift Card niet ingewikkeld. Een iTunes kaart kun je inwisselen via de PC, Mac, iPhone, iPad of iPod. De Google Play Card is in te wisselen via je Google account op play.google.com en de Netflix Cadeaubon via netflix.com/gift. De Microsoft Gift Card is in te wisselen via onder andere Windows 8.1, Windows mobiele telefoon en je Xbox. Zodra jij een keuze hebt gemaakt uit één van onze entertainment kaarten, kun jij op de specifieke pagina van deze kaart meer informatie vinden over het verzilveren ervan. Tevens ontvang je bij iedere bestelling herlaadinstructies.