Een Belgische cadeaubon online kopen is altijd een goed idee. Dit zijn de voordelen:
  1. Je kunt elke cadeaubon die je in een fysieke winkel kunt krijgen, ook direct online bestellen op Herladen.com.
  2. Bestellen duurt maar een paar seconden. Dat is altijd handig, maar zeker wanneer je op het laatste moment een cadeau wilt kopen. Voor jezelf of voor een ander.
  3. De digitale cadeaubon ontvang je direct na bestelling als code in je inbox. Je kunt de code meteen gebruiken voor jouw favoriete entertainment- of boodschappenservice in België.
Hieronder lees je over de beste manieren om jouw Belgische cadeaubon te gebruiken.

Waar kun je cadeaubonnen voor gebruiken?

Zit je liever niet vast aan abonnementen of automatische verlengingen? Cadeaubonnen voor online entertainment zijn een manier om een nieuwe entertainmentservice uit te proberen, zonder daar meteen aan vast te zitten.

Geniet bijvoorbeeld 1, 3, 6 of 12 maanden van Spotify Premium zonder automatische verlenging van het abonnement. Wanneer jouw Spotify kaart verloopt, verandert jouw account weer naar gratis.

Dit geldt ook voor Netflix: met een Netflix cadeaubon kan je genieten voor hoe lang jij wilt. Nadat jouw Netflix abonnement verloopt, wordt het niet automatisch verlengt. Je krijgt in plaats daarvan een melding en kan een nieuw Netflix kaart kopen.

Je kunt cadeaubonnen natuurlijk ook gebruiken om online te shoppen. Winkel online bij Amazon NL of Zalando NL zonder jouw bankgegevens te hoeven delen. Op deze manier is jouw online privacy beter beschermd en wordt het makkelijker jouw uitgaven bij te houden.

Kan je een Belgische cadeaubon overal ter wereld gebruiken?

Er zijn cadeaubonnen, zoals die van Google Play en de App Store, die je alleen in specifieke landen mag gebruiken. Dat betekent dat de code die je ontvangt, alleen in België mag gebruiken.

Wil je weten hoe, waar en wanneer je een specifieke cadeaubon gebruikt? Onderaan de pagina van elke cadeaubon vind je hier alle informatie over. Klik op een productlogo om naar die pagina te gaan.

Hoe koop je direct online cadeaubon in België?


  1. Selecteer de cadeaubon die je wilt hebben
  2. Kies het bedrag dat je wil kopen.
  3. Betaal veilig via PayPal of creditcard.
  4. Je ontvangt jouw cadeauboncode binnen 30 seconden in jouw inbox.

Hoe wissel je Belgische cadeaubonnen online in?

Nu je de cadeaubon hebt, hoe wissel je die in? Dat verschilt per product. Je wisselt een PSN cadeaubon niet op dezelfde manier in als een AppStore & iTunes cadeaubon bijvoorbeeld. Voor elk product, hebben we het zo simpel mogelijk gemaakt.

De email waar jouw code in zit, heeft ook instructies voor het stapsgewijs inwisselen van jouw code. Het mooie van digitale cadeaubonnen is dat je die meteen kan inwisselen.

Kun je de email met instructies niet vinden? Dan kun je op het logo van jouw product hierboven klikken om naar de product pagina te gaan. Onderaan die pagina vind je instructies voor het inwisselen.

Hoe geef je een online cadeaubon als cadeau?

Cadeaubonnen kun je natuurlijk zelf gebruiken, maar ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor een ander. Ze zijn dan ook het perfecte last-minute cadeau in België, aangezien je een online gekochte cadeaubon direct kunt gebruiken.

Is jouw vriendje een echte techfanaat? Een Google Play card kopen is altijd een goed idee. Of trakteer jouw shoppende moeder op een Zalando cadeaubon.

Je hebt een code gekocht. Hoe geef je die cadeau? Je de e-mail met de code opsturen, maar dat is misschien een beetje saai. Wil je jouw creativiteit de vrije loop laten? Dan kun je de e-mail met de cadeauboncode printen en deze verstoppen in een speurtocht. Of doe het in een mooi versierde wenskaart.

Er zijn veel manieren om een digitale cadeaubon te maken tot een attent cadeau. Je kunt hier meer ideeën vinden.

Klaar om BE cadeaubonnen te ontdekken?

Je kunt op de logos hierboven klikken om meer te leren over de cadeaubonnen die we aanbieden. Geen interesse in entertainment of winkelcadeaubonnen? Dan vind je misschien iets dat je leuk vindt tussen de Game cards, Prepaid creditcardsof Belwaarde kaarten.
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreugde e...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem m...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen