Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Google Play Card

Google Play-cadeaucode €15
€ 15,00 Google Play-cadeaucode €15
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €25
€ 25,00 Google Play-cadeaucode €25
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €50
€ 50,00 Google Play-cadeaucode €50
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €100
€ 100,00 Google Play-cadeaucode €100
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €150
€ 150,00 Google Play-cadeaucode €150
Direct geleverd
Google Play-cadeaucode €200
€ 200,00 Google Play-cadeaucode €200
Direct geleverd

Genshin Impact bonus

*Geldig voor in-game-items van Genshin Impact op Google Play. Beschikbaar voor gebruikers die een Google Play-cadeaukaart inwisselen die tussen 18/07/2022 en 30/09/2022 is gekocht bij deelnemende winkels. Uiterlijk inwisselen op 30/10/2022. Maximaal 1 per gebruiker per aanbiedingsniveau. Aanbiedingsniveaus: (1) cadeaukaarten van € 15 - € 24,99: Surprise Bundle 2, (2) cadeaukaarten van € 25 en hoger: Surprise Bundle 3. Volledige voorwaarden: Google Play gift cards . Google Play is een handelsmerk van Google LLC. Copyright © COGNOSPHERE. All Rights Reserved.

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Google Play Card kopen

Met miljoenen apps, games en meer om te ontdekken, heeft Google Play voor ieder wat wils. Gebruik een Google Play-cadeaucode om een wereld met talloze speelmogelijkheden te verkennen, van de vaste games die je vaak speelt tot de apps waar je niet zonder kunt. Geen extra kosten, geen vervaldatums en geen creditcard nodig om te gaan spelen. Daardoor is dit het perfecte cadeau voor iedereen (ook voor jezelf).

Je doorloopt een simpel bestelproces en hebt binnen 30 seconden je favoriete entertainment card in bezit zonder het huis te hoeven verlaten. Je maakt eerst een keuze uit een Google Play Code. Wij verkopen al codes vanaf €15! Vervolgens vul je een geldig e-mailadres in bij de gegevens en kies je voor één van de betrouwbare betaalwijzen. Je kunt kiezen uit onder andere Bancontact/Mister Cash, PayPal en ING Home’Bank. Controleer nog even je bestelling en reken dan af. Na een succesvolle betaling, krijg je de Google Play Code te zien op je scherm en ontvang je deze in je mail. Met deze code kun je jouw Google Play kaart voor België herladen.

Google Play card inwisselen


Geef de Google Play code op in de Play Store-app of op play.google.com/redeem om deze aanbieding in te wisselen.

Gebruik de code van deze Google play gift card alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Google Play kaart gebruiken


Je Google Play kaart kun je gebruiken om apps, films, muziek en boeken aan te schaffen uit de Google Play Store voor België. Je kunt je Google Play Code zowel via een browser als Android GSM gebruiken.

Zorg er bij het herladen van je Google Play kaart voor dat je ingelogd bent op het juiste account. En let er op dat de Google Play Codes van Herladen.com alleen ingewisseld kunnen worden als je over een Belgisch Google account beschikt.

Kan ik een Google Play card kopen met Paypal?


Een Google Play card online kopen met PayPal is heel eenvoudig dankzij Beltegoed.nl. Je gaat naar de Google Play card pagina en selecteert één van de bedragen. Bij de volgende stap vul je de gevraagde gegevens in en selecteer je PayPal als betaalmethode. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Google Play card code per mail.

Voorwaarden


Algemene voorwaarden: Raadpleeg play.google.com/be-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaukaart uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). De gebruiker moet 13 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in België. Belgisch Google Payments-account en internettoegang vereist om in te wisselen. Alleen bruikbaar voor de aankoop van items op Google Play die hiervoor in aanmerking komen. Niet bruikbaar voor hardware en bepaalde abonnementen. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Geen gebruikskosten of vervaldatums. Tenzij wettelijk vereist, is de cadeaukaart niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaukaarten. De cadeaukaart is niet herlaadbaar en er is geen terugbetaling mogelijk. De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp als u hulp nodig heeft.

Over Play Points  • Verdien punten met alles wat je koopt, inclusief in-app-items.

  • Tot 4x punten tijdens speciale puntenevenementen.

  • Gebruik punten voor speciale items in games of voor Google Play-tegoed.Play-punten verdienen


Verdien 1 punt voor elke € 1 die je uitgeeft aan in-app-aankopen, apps, games, films, boeken, abonnementen en meer met Play.
Verdien tot 4x zoveel punten tijdens speciale evenementen. Krijg bonuspunten voor het uitproberen van populaire apps en games.

Play-punten gebruiken


Wissel je punten in voor kortingen en speciale items, zoals personages, edelstenen en meer in enkele van je favoriete apps en games.

Je kunt ook punten inwisselen voor Google Play-tegoed om te gebruiken voor games, apps, films, boeken en meer.


Bereik een hoger level voor meer beloningen


Er zijn 4 levels. Hoe hoger je level, hoe meer punten je verdient met alles wat je koopt.
Bepaalde levels hebben toegang tot speciale wekelijkse prijzen die voor elk hoger level steeds beter worden.
Wanneer je een nieuw level bereikt, houd je dat level gedurende het huidige en volgende kalenderjaar.

Meer weten en meedoen: play.google.com/store/points/enroll
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen