Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Google Play Code

Bekijk reviews
Google Play Code €15
€ 15,00 €15 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play Code €25
€ 25,00 €25 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play Code €50
€ 50,00 €50 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play Code €100
€ 100,00 €100 Google Play gift code
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Google Play Code

Haal meer uit ruim een miljoen Android-apps en -games op Google Play, 's werelds grootste platform voor mobiele games. Gebruik een Google Play gift code voor upgrades in je favoriete games zoals Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt je bon ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Je hebt geen creditcard nodig en je tegoed verloopt nooit. Trakteer jezelf of geef iemand Play-tegoed cadeau. Via Herladen.com koop je eenvoudig en snel online een Google Play gift code! Je doorloopt een simpel bestelproces en hebt binnen 30 seconden je favoriete entertainment card in bezit zonder het huis te hoeven verlaten. Je maakt eerst een keuze uit een Google Play Code. Wij verkopen al codes vanaf €15! Vervolgens vul je een geldig e-mailadres in bij de gegevens en kies je voor één van de betrouwbare betaalwijzen. Je kunt kiezen uit onder andere Bancontact/Mister Cash, Paypal en ING Home’Bank. Controleer nog even je bestelling en reken dan af. Na een succesvolle betaling, krijg je de Google Play Code te zien op je scherm en ontvang je deze in je mail. Met deze code kun je jouw Google Play tegoed voor België herladen.

Voorwaarden


Algemene Voorwaarden: Zie play.google.com/be-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Gebruiker moet 13 of ouder zijn, inwoner van België. Vereist Google Payments-account voor België en toegang tot het Internet om te verzilveren. Geldig voor de aankoop van Google Play-tegoed dat alleen geldig is voor de aankoop van in aanmerking komende artikelen op Google Play. Niet geldig voor hardware en bepaalde abonnementen. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Geen kosten of vervaldatum. Tenzij de wetgeving dit vereist, zijn cadeaubonnen niet inwisselbaar voor contact geld of andere cadeaubonnen, kunnen ze niet worden opgewaardeerd of terugbetaald, kunnen ze niet worden gecombineerd met niet-Google Play-tegoed, doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. Google Payments limieten zijn van toepassing. De gebruiker is verantwoordelijk voor verlies van cadeaubon. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp voor hulp.

Google Play Code inwisselen


Je code inwisselen in de Play Store:
1. Open de Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op het menupictogram en selecteer Inwisselen. Ga op je laptop naar play.google.com/redeem.
2. Geef de code op.
3. Winkelen maar! De waarde van je code wordt toegevoegd aan je Google Play-saldo.

Google Play tegoed gebruiken


Het Google Play tegoed kun je gebruiken om apps, films, muziek en boeken aan te schaffen uit de Google Play Store voor België. Je kunt het Google Play tegoed zowel via een browser als Android GSM gebruiken. Zorg er bij het herladen van je Google Play Code voor dat je ingelogd bent op het juiste account. En let er op dat de Google Play Codes van Herladen.com alleen ingewisseld kunnen worden als je over een Belgisch Google account beschikt.

Wat anderen zeggen:

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen