Google Play Code

Google Play Code €15 €15 Tegoed
€ 15,00
Google Play Code €25 €25 Tegoed
€ 25,00
Google Play Code €50 €50 Tegoed
€ 50,00
Google Play Code €100 €100 Tegoed
€ 100,00

Informatie  

Google Play Code

Via Herladen.com koop je eenvoudig en snel online een Google Play Code! Je doorloopt een simpel bestelproces en hebt binnen 30 seconden je favoriete entertainment card in bezit zonder het huis te hoeven verlaten. Je maakt eerst een keuze uit een Google Play Code. Wij verkopen al codes vanaf €15! Vervolgens vul je een geldig e-mailadres in bij de gegevens en kies je voor één van de betrouwbare betaalwijzen. Je kunt kiezen uit onder andere Mister Cash, Paypal en ING Home’Bank. Controleer nog even je bestelling en reken dan af. Na een succesvolle betaling, krijg je de Google Play Code te zien op je scherm en ontvang je deze in je mail. Met deze code kun je jouw Google Play tegoed voor België herladen.

Voorwaarden


Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Geldig voor inwoners van België vanaf 13 jaar met een Google Payments-account voor België. Geldig voor het bedrag op de Cadeaubon. Internet vereist voor gebruik. Alleen geldig voor aankoop van Google Play-tegoed, niet voor hardware/abonnementen tenzij specifiek vermeld. Zie volledige voorwaarden voor details. Andere beperkingen kunnen periodiek van toepassing zijn. Geen kosten of vervaldatum. Terugbetaalde aankooptransacties worden toegevoegd aan het Google Play-saldo voor Cadeaubonnen voor toekomstig gebruik. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contact geld of andere cadeaubonnen, kunnen niet worden opgewaardeerd, kunnen niet worden gecombineerd met niet-Google Play-tegoed, doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde, tenzij wettelijk vereist. Google Payments limieten van toepassing. Bij aankoop neemt de gebruiker het risico op verlies of ongeautoriseerd gebruik op zich en wordt deze eigenaar van de Cadeaubon. Ga dus zorgvuldig met de bon om. Een Google Payments-account kan worden opgeschort of beëindigd bij verdenking van fraude. Ga naar play.google.com/be-card-terms voor de volledige voorwaarden. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp voor hulp. © 2017 Google Commerce Limited. Alle rechten voorbehouden.

Google Play Code inwisselen


Cadeaubon inwisselen via internet:
1. Ga naar play.google.com/inwisselen.
2. Geef de code van de Google Play Code op.
3. Begin met winkelen. De waarde van uw Google Play Code wordt toegevoegd aan uw Google Play-tegoed.

Cadeaubon inwisselen via een Android-telefoon of -tablet:
1. Start de Google Play Store-app op uw Android-telefoon of -tablet.
2. Selecteer Inwisselen.
3. Geef de code van de Google Play Code op.
4. Begin met winkelen. De waarde van uw Google Play Code wordt toegevoegd aan uw Google Play-tegoed.

Google Play tegoed gebruiken


Het Google Play tegoed kun je gebruiken om apps, films, muziek en boeken aan te schaffen uit de Google Play Store voor België. Je kunt het Google Play tegoed zowel via een browser als Android GSM gebruiken. Zorg er bij het herladen van je Google Play Code voor dat je ingelogd bent op het juiste account. En let er op dat de Google Play Codes van Herladen.com alleen ingewisseld kunnen worden als je over een Belgisch Google account beschikt.