Google Play Gift Card

In november maak je bij iedere aankoop kans op een geheel verzorgd weekend weg naar Málaga. Wanneer je vaker iets bij ons koopt, maak je extra kans! Daarnaast ontvang je deze maand ook een €5 veilingtegoed code van VakantieVeilingen.
Google Play Gift Card 15 euro €15 Tegoed
€ 15,00
Meer info
Google Play Gift Card 25 euro €25 Tegoed
€ 25,00
Meer info
Google Play Gift Card 30 euro €30 Tegoed
€ 30,00
Meer info
Google Play Gift Card 50 euro €50 Tegoed
€ 50,00
Meer info
Google Play Gift Card 100 euro €100 Tegoed
€ 100,00
Meer info

Informatie  

Google Play Code online kopen

Via Herladen.com koop je eenvoudig en snel online een Google Play Code! Je doorloopt een simpel bestelproces en hebt binnen 30 seconden je favoriete entertainment card in bezit zonder het huis te hoeven verlaten. Je maakt eerst een keuze uit een Google Play Code in één van de volgende bedragen: €15, €25 of €50. Vervolgens vul je een geldig e-mailadres in bij de gegevens en kies je voor één van de betrouwbare betaalwijzen. Je kunt kiezen uit onder andere Mister Cash, Paypal en ING Home’Bank. Controleer nog even je bestelling en reken dan af. Na een succesvolle betaling, krijg je de Google Play Code te zien op je scherm en ontvang je deze in je mail. Met deze code kun je jouw Google Play tegoed voor België herladen.

Google Play Code inwisselen


Een Google Play Code kun je eenvoudig herladen via play.google.com. Log op de website in met je Google account en selecteer de optie ‘Tegoed inwisselen’. Hier kun je de ontvangen herlaadcode invoeren en wordt het Google Play saldo verhoogd met het gekochte bedrag. Je kunt een Google Play Code ook herladen via je Android GSM. Open de Google Play Store en kies voor de optie om je code in te wisselen. Voer deze in en het tegoed van je Play Store account wordt herladen.

Google Play tegoed gebruiken


Het Google Play tegoed kun je gebruiken om apps, films, muziek en boeken aan te schaffen uit de Google Play Store voor België. Je kunt het Google Play tegoed zowel via een browser als Android GSM gebruiken. Zorg er bij het herladen van je Google Play tegoed voor dat je ingelogd bent op het juiste account. En let er op dat de Google Play Codes van Herladen.com alleen ingewisseld kunnen worden als je over een Belgisch Google account beschikt.

Productinfo + Instructies