Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Google Play Card

Bekijk reviews
Google Play Code €15
€ 15,00 €15 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play Code €25
€ 25,00 €25 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play Code €50
€ 50,00 €50 Google Play gift code
Direct geleverd
Google Play Code €100
€ 100,00 €100 Google Play gift code
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Google Play Card kopen

Haal meer uit ruim een miljoen Android-apps en -games op Google Play, 's werelds grootste platform voor mobiele games. Gebruik een Google Play gift card voor upgrades in je favoriete games zoals Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt je Google play kaart ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Je hebt geen creditcard nodig en je tegoed verloopt nooit. Trakteer jezelf of geef iemand een Google Play gift card cadeau. Via Herladen.com koop je eenvoudig en snel online een Google Play gift card! Je doorloopt een simpel bestelproces en hebt binnen 30 seconden je favoriete entertainment card in bezit zonder het huis te hoeven verlaten. Je maakt eerst een keuze uit een Google Play Code. Wij verkopen al codes vanaf €15! Vervolgens vul je een geldig e-mailadres in bij de gegevens en kies je voor één van de betrouwbare betaalwijzen. Je kunt kiezen uit onder andere Bancontact/Mister Cash, PayPal en ING Home’Bank. Controleer nog even je bestelling en reken dan af. Na een succesvolle betaling, krijg je de Google Play Code te zien op je scherm en ontvang je deze in je mail. Met deze code kun je jouw Google Play kaart voor België herladen.

Voorwaarden


Algemene voorwaarden: Raadpleeg play.google.com/be-card-terms voor de volledige voorwaarden. Cadeaukaart uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). De gebruiker moet 13 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in België. Belgisch Google Payments-account en internettoegang vereist om in te wisselen. Alleen bruikbaar voor de aankoop van items op Google Play die hiervoor in aanmerking komen. Niet bruikbaar voor hardware en bepaalde abonnementen. Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Geen gebruikskosten of vervaldatums. Tenzij wettelijk vereist, is de cadeaukaart niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaukaarten. De cadeaukaart is niet herlaadbaar en er is geen terugbetaling mogelijk. De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp als u hulp nodig heeft.

Google Play Code inwisselen


Geef de Google Play code op in de Play Store-app of op play.google.com/redeem om deze aanbieding in te wisselen.

Gebruik de code van deze Google play gift card alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Google Play tegoed gebruiken


Je Google play gift card kun je gebruiken om apps, films, muziek en boeken aan te schaffen uit de Google Play Store voor België. Je kunt je Google Play Code zowel via een browser als Android GSM gebruiken. Zorg er bij het herladen van je Google Play Code voor dat je ingelogd bent op het juiste account. En let er op dat de Google Play Codes van Herladen.com alleen ingewisseld kunnen worden als je over een Belgisch Google account beschikt.

Wat anderen zeggen:

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen