Lycamobile herladen:

In januari maak je bij iedere aankoop kans op 1 van de 3 Philips Wake-up Lights t.w.v. €139,99. Wanneer je vaker iets bij ons koopt, maak je extra kans! Daarnaast ontvang je deze maand ook een *gratis probeerpakket van Mymuesli.
Lycamobile beltegoed 5 euro Belwaarde €5
€ 5,49
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Lycamobile beltegoed 10 euro Belwaarde €10
€ 10,00
Lycamobile beltegoed 20 euro Belwaarde €20
€ 20,00
Lycamobile beltegoed 30 euro Belwaarde €30
€ 30,00

Informatie  

Lyca herladen


Via Herladen.com is het zo gebeurt om je Lycamobile belwaarde te herladen. Kies boven aan deze pagina voor een bedrag en doorloop de stappen. Als de betaling doorgevoerd is, krijg je een activeringscode toegezonden. Deze code heb je dadelijk nodig bij het herladen.

Hoe kan ik mijn Lycamobile belwaarde opladen?


De code die je hebt gekregen bij Herladen.com heb je nu nodig om je Lycamobile belwaarde te herladen.

Optie 1:
Bel naar 1966 (of 92#) met je toestel en volg je de instructies. In het buitenland werkt dit niet, bel dan naar 0032 49995 1966. Verder werkt dat hetzelfde.

Optie 2:
Je kunt ook het volgende intoetsen op je toestel: *103*herlaadcode# en druk daarna op verzenden (beltoets).

Hoe kan ik mijn Lycamobile Belwaarde opvragen?


Je kunt wanneer je dat wilt je Lycamobile belwaarde opvragen. Om dat te doen toets je 92# in op je toestel en druk je op verzenden. Je krijgt dan een bericht met je Lycamobile belwaarde. Ook is het mogelijk om *103*100# in te toetsen en op verzenden te drukken. Dan krijg je hetzelfde bericht.

Hoe lang is mijn Lycamobile belwaarde geldig?


Zolang je eens in de zes maanden gebruik maakt van je Lycamobile toestel, blijft de belwaarde onbeperkt geldig. Als je zes maanden lang geen gebruik maakt, wordt de belwaarde bevroren. Als je in de drie maanden die daarop volgen weer een keer herlaadt, wordt het hele tegoed vrijgegeven. Doe je dat ook niet, wordt het hele nummer geblokkeerd en raak je de belwaarde kwijt.