Prepaid creditcard

Online prepaid creditcard
Bij Herladen.com bieden we ook prepaid creditcards voor België aan. Zo bieden wij op dit moment de 3V prepaid kredietkaart aan. Op bepaalde aangesloten websites, kun je met prepaid creditcards eenvoudig online en anoniem betalen. De online betaalkaart code wordt na een succesvolle betaling direct op het scherm getoond, waardoor je snel het prepaid creditcard tegoed kunt besteden.

Prepaid credit card kopen

Een prepaid credit card online kopen was nog nooit zo eenvoudig. Je selecteert hierboven het product dat je wilt aanschaffen door op het logo van 3V te klikken. Vervolgens kom je op de specifieke pagina terecht, waar je het bedrag aan prepaid tegoed kunt selecteren. Vervolgens controleer je de bestelling en kies je een betaalwijze. Na een succesvolle betaling, krijg je direct de vouchercode in beeld. Vervolgens kun je het tegoed op de creditcard direct gebruiken om online betalingen te doen.

3V
De 3V prepaid creditcard kun je gebruiken op alle plaatsen wereldwijd waar Visa geaccepteerd wordt. De 3V card is ontstaan uit een samenwerking tussen 3V en Visa.