Online prepaid creditcards


Bij Herladen.com hebben we ook prepaid creditcards voor België. Zo bieden wij op dit onder andere Paysafecard en CASHlib Premium aan. Prepaid creditcards zijn net als reguliere kredietkaarten, met een paar verschillen: Er is meestal geen aanmeldingsprocedure - en als die er is, is het een kortere. Daarnaast kun je geen geld uitgeven dat je niet hebt. Sommige prepaidkaart kun je direct online kopen en gebruiken.

Deel je liever geen persoonlijke gegevens met websites? Wil je zo veilig mogelijk online betalen? Prepaid kredietkaarten en crypto cadeaukaarten kunnen daarbij helpen.

Hoe zijn prepaid creditcards en crypto cadeaukaarten in België te gebruiken?

Prepaid creditcards komen in de vorm van een digitale code. Je kunt deze gebruiken om rechtstreeks op geselecteerde websites te betalen. Door met een digitale code te betalen, deel je minder persoonlijke- en bankgegevens wanneer je online betaalt.

Ju kunt ook Crypto-cadeaukaarten direct online te kopen. Ze komen ook in de vorm van een digitale code. Die gebruik je om cryptocurrencies te kopen, zonder jouw bankgegevens te delen met de cryptocurrency leverancier.

Waar koop je prepaid kredietkaarten en crypto cadeaukaarten in België?

Op Herladen.com vind je een uitgebreide selectie van prepaid online creditcards. Je kunt hier bv. paysafecard online kopen, maar ook CASHlib, Neosurf online, CASHU, ecoVoucher en Flexepin. Je kunt ze direct online bestellen en gebruiken om te betalen op een breed scala aan gaming-, entertainment- of winkelwebsites. Wil je weten welke prepaid kredietkaart je het beste kunt gebruiken? Lees hieronder onze tips.

Liever een crypto cadeaukaart? Bestel jouw Crypto Voucher en je hebt hem binnen enkele seconden binnen.

Prepaid creditcards perfect om mee te winkelen

Prepaid kredietkaarten kunnen de juiste keuze wanneer je veilig online wilt winkelen. De verschillende aanbieders van prepaid kredietkaarten hebben verschillende partnerschappen met online verkopers. Kies daarom uw prepaid creditcard op basis van wat u van plan bent te kopen.

Als je bijvoorbeeld jouw prepaid creditcard wilt gebruiken voor online gamen, dan kun je het beste voor CASHlib kiezen. Het wordt geaccepteerd als betaalmethode in de GooglePlay Store, PSN Store en vele andere online gaming websites.

Prepaid creditcard om mee te reizen

Je kunt een prepaid kredietkaar ook gebruiken om te reizen. Bijvoorbeeld voor reis- of hotelreserveringen in het Midden-Oosten. Ook als je de reservering niet zelf maakt. Je kunt een vooraf betaalde kredietkaartcode van CASHU geven aan vrienden of familie in het Midden-Oosten. Daarmee geef je hen de vrijheid geven om reisplannen te maken.

Prepaid creditcard voor jouw (tiener) kinderen

Elke ouder vraagt zich wel eens af hoe je kinderen veilig kennis kunt laten maken met de wereld van online betalingen. Prepaid creditcards kunnen daarbij helpen. Is jouw tiener bijvoorbeeld een grote Assassin's Creed-fan? Dan kun je een prepaid Mastercard geven. Die kan rechtstreeks op de Ubisoft-website als betaalmethode gebruikt worden om de game en in-game extras te kopen. Zo weet je zeker dat ze alleen het bedrag kunnen uitgeven dat je vooraf hebt betaald en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Tijd voor een prepaid kredietkaart of crypto cadeaukaart BE?

Bekijk onze selectie prepaid kredietkaarten en crypto cadeaukaarten. Op de pagina van elke kaart staat een lijst met de partnerverkopers die de kaart accepteren als betaalmethode. Probeer deze veilige en eenvoudige online betaalmethode.
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreugde e...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem m...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen