Betaalmethoden

Bij Herladen.com kun je met alle betrouwbare betaalmethoden afrekenen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende betaalmethoden:
Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash is een zeer eenvoudige betaalmethode. Na het selecteren van deze betaalmethode vul je alle gegevens in en klik je op versturen. De transactie wordt direct verwerkt.Verzending: De herlaadcode wordt direct verzonden zodra de transactie is afgerond.
PayPal

PayPal

Voor het betalen via PayPal heb je een persoonlijk PayPal account nodig. Je kiest bij het betalen de betaalmethode PayPal. Voor het voldoen van de betaling log je in op je Paypal account en je selecteert hier vervolgens dat je wilt betalen. Nadien wordt de betaling meteen verwerkt.Verzending: De herlaadcode wordt direct verzonden, zodra de transactie is afgerond.
VISA en Mastercard

VISA en Mastercard

De kredietkaart is een populaire wijze van betalen. Ook op herladen.com kun je betalen met je VISA Creditcard, VISA Debitcard of Mastercard. Je kiest bij het orderproces de betaalmethode. Nadien vul je de gegevens van je kaart in, en bevestig je de betaling.Verzending: De herlaadcode wordt direct verzonden zodra de transactie is afgerond.
Telefoon

Telefoon

Telefonisch afrekenen is erg gemakkelijk en kan vanaf iedere telefoon. Op het scherm zie je welke code je moet gebruiken, vervolgens zie je een balk lopen tijdens het bellen. Zodra de balk vol is wordt de verbinding verbroken en is de betaling direct voltooid.Verzending: De herlaadcode wordt direct verzonden zodra het bellen is afgerond.
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen