Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Betaalmethoden

Bij Herladen.com kun je met alle betrouwbare betaalmethoden afrekenen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende betaalmethoden:
Mister Cash
Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash is een zeer eenvoudige betaalmethode. Na het selecteren van deze betaalmethode vul je alle gegevens in en klik je op versturen. De transactie wordt direct verwerkt.
Verzending: De herlaadcode wordt direct verzonden zodra de transactie is afgerond.
Paypal
PayPal

Voor het betalen via PayPal heb je een persoonlijk PayPal account nodig. Je kiest bij het betalen de betaalmethode PayPal. Voor het voldoen van de betaling log je in op je Paypal account en je selecteert hier vervolgens dat je wilt betalen. Nadien wordt de betaling meteen verwerkt.
Verzending: De herlaadcode wordt direct verzonden, zodra de transactie is afgerond.
Creditcard
VISA en Mastercard

De kredietkaart is een populaire wijze van betalen. Ook op herladen.com kun je betalen met je VISA Creditcard, VISA Debitcard of Mastercard. Je kiest bij het orderproces de betaalmethode. Nadien vul je de gegevens van je kaart in, en bevestig je de betaling.
Verzending: De herlaadcode wordt direct verzonden zodra de transactie is afgerond.
IVR
Telefoon

Telefonisch afrekenen is erg gemakkelijk en kan vanaf iedere telefoon. Op het scherm zie je welke code je moet gebruiken, vervolgens zie je een balk lopen tijdens het bellen. Zodra de balk vol is wordt de verbinding verbroken en is de betaling direct voltooid.
Verzending: De herlaadcode wordt direct verzonden zodra het bellen is afgerond.