Steam Gift Card

In november maak je bij iedere aankoop kans op een geheel verzorgd weekend weg naar Málaga. Wanneer je vaker iets bij ons koopt, maak je extra kans! Daarnaast ontvang je deze maand ook een €5 veilingtegoed code van VakantieVeilingen.
Steam Gift Card 5 euro Steam €5
€ 5,00
Meer info
Steam Gift Card 10 euro Steam €10
€ 10,00
Meer info
Steam Gift Card 20 euro Steam €20
€ 20,00
Meer info
Steam Gift Card 30 euro Steam €30
€ 30,00
Meer info
Steam Gift Card 40 euro Steam €40
€ 40,00
Meer info
Steam Gift Card 50 euro Steam €50
€ 50,00
Meer info

Informatie  

Steam Gift Card kopen

In 2005 besloot softwarebedrijf Valve bij de release van Half-Life 2 dat de game online geactiveerd diende te worden via hun online game platform Steam. Sindsdien nam de populariteit van Steam gestaag toe en inmiddels is Steam één van ‘s werelds grootste online game platforms. Miljoenen gamers maken inmiddels deel uit van de community en kopen games en meer in de bijbehorende Store en Market. Ook is er ruimte om zelf content te maken in de Steam Workshop. Behoor jij al tot het platform of zou je graag kennis willen maken met Steam? Op Herladen.com kun je snel een Steam Gift Card kopen. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je met de waarde van de kaart het tegoed in de Steam portemonnee herladen! Kies hierboven voor één van onze Steam Trading Cards, vul je e-mailadres in, kies een betaalmethode en plaats je bestelling. Nog geen 30 seconden later heb jij een Steam Card code in handen. Nadien kun jij het Steam Tegoed van je Steam account herladen.

Steam Gift Card gebruiken in de Store & Market


De Steam winkel is dé plek voor het online kopen van games. Meer dan 3500 games zijn verdeeld over 10 genres, waaronder avontuur, simulatie en strategie. Naast nieuwe releases kun je ook oudere games vinden. Daarnaast kun je updates kopen voor games die je al gedownload hebt, demo’s aanschaffen als je het nog niet zeker weet en profiteren van hoge kortingen. Vooral tijdens de winter- en zomeruitverkoop kunnen promoties oplopen tot maar liefst 90% korting. Verder is er een speciale Steam Market. Hier kun je tegoed gebruiken voor het kopen van in-game voorwerpen.

Tegoed herladen met Steam Gift Card code


Het herladen van je tegoed is snel gedaan.

1. Ga naar steampowered.com/wallet
2. Log in op je account
3. Vul de code in, druk op ‘Doorgaan’ en je bent klaar!

Tijdens het inwisselen wordt de correcte valuta voor je bepaald. De Steam Gift Card is dan ook niet landsgebonden maar munteenheid gebonden, je zou dus ook een Nederlandse of Franse kaart kunnen inwisselen. Steam is tevens te gebruiken als applicatie, maar zelfs dan gebruik je internet om je code in te wisselen. In de Big-Picture modus klik je op ‘Web’ waarna je naar de eerdergenoemde website kunt surfen. Als je de applicatie niet gelijk in deze modus zet maar in een klein scherm opent, dan log je in en ga je naar ‘Accountdetails’. De browser opent zich in de applicatie en hier kun je de Steam code invullen. Heb je de benodigde stappen succesvol doorlopen? Dan heb je het tegoed in je Steam Portemonnee herladen met de Steam Gift Card van Herladen.com.

Productinfo + Instructies