Belwaarde herladen online: Hoe doe je dat direct?

Als je een prepaid mobiele telefoon gebruikt, dan weet je hoe ongemakkelijk het kan zijn om op het verkeerde moment zonder belwaarde of data te zitten. Geen zorgen, je hoeft niet meer te zoeken naar een winkel of koortsachtig op Google 'belwaarde in de buurt kopen' te zoeken. Je kunt jouw belwaarde gewoon online kopen.

Herladen.com maakt belwaarde herladen snel en gemakkelijk. Met een ruime keuze uit de populairste mobiele providers in België, kun je hier Orange, Base, Proximus herladen of Lycamobile herladen. Je kunt jouw telefoon herladen binnen enkele seconden en meteen je belwaarde of mobiele data gebruiken. Plus: we zijn altijd open, waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Waar kan ik mijn belwaarde online herladen?

Bij welke mobiele provider je ook zit, je kunt jouw belwaarde online herladen op Herladen.com. We bieden prepaid herlaadkaarten en data opwaarderingen aan waarmee je o.a. Base, Proximus, Orange, Lycamobile, Türk telecom, JIM mobile & Vectone kan opwaarderen.

Maar je kunt toch ook je belwaarde direct op de website van jouw provider herladen? Ja, maar soms is Herladen.com handiger. Alles is namelijk op één plek. Hier kun je ook online herladen met jouw favoriete betaalmethode. Je kunt bijvoorbeeld niet bij alle providers met PayPal betalen. Op Herladen.com kun je altijd met PayPal betalen, ongeacht jouw provider.

Hoe herlaad ik online mijn belwaarde?

Op Herladen.com kun je jouw belwaarde in een paar gemakkelijke stappen herladen:
  1. Begin met het selecteren van jouw Belgische provider en de hoeveelheid belwaarde of mobiele data die je wilt kopen.
  2. Voer jouw e-mailadres in en selecteer een betalingsmethode. Je kunt kiezen uit PayPal, Mastercard, Maestro of Visa.
  3. Controleer en voltooi jouw bestelling.
Haal na het betalen een keer diep adem en controleer je inbox. De herlaadcode staat er binnen 30 seconden. In dezelfde e-mail vind je ook stapsgewijze instructies om je te helpen bij het activeren van je herlaadcode.

Hoe herlaad ik online mijn data bundel?

Het herladen van een data bundel is even eenvoudig als het herladen van belwaarde. Het werkt eigenlijk hetzelfde. Wanneer je een prepaid herlaadkaart koopt, kan je het tegoed gebruiken om te bellen of om internet te herladen. Zolang je provider dit aanbiedt natuurlijk. Om er zeker van te zijn dat mobiele data beschikbaar is voor jouw specifieke provider, kun je het beste contact met hen opnemen voordat je jouw herlaadcode koopt. Herladen.com geeft je altijd een telefoonnummer voor jouw mobiele provider in de FAQ's onderaan elke top-up-pagina.

Hoe herlaad ik de belwaarde voor iemand anders?

Wanneer je iets bestelt op Herladen.com, krijg je een herlaadcode opgestuurd via email. Deze code kan je dan gebruiken om belwaarde en/of data op uw Belgische prepaid telefoon te zetten. Maar je kunt er ook de mobiele telefoon van een ander mee herladen, zolang deze dezelfde mobiele provider heeft.
Hebben zowel jij als de ander beiden Lebara mobiele telefoons, dan kun je de code die je ontvangt zowel gebruiken om je telefoon als de telefoon van die ander te herladen. Wil je het voor iemand anders gebruiken, stuur hen dan de code uit jouw e-mail en de herlaadinstructies. Elke herlaadcode kan natuurlijk maar één keer worden gebruikt. Deel jouw code ook nooit met iemand die je niet kent.

Hoe check ik online mijn prepaid belwaarde saldo?

Wil je weten hoeveel belwaarde of data je nog over hebt? Bij elke mobiele provider in België kun je eenvoudig jouw saldo controleren. Wilt je bijvoorbeeld de saldo van je Proximus mobiel checken, voer dan *121# in op je telefoon en druk vervolgens op de beltoets. Binnen enkele secondes word je saldo-informatie weergegeven.

Kijk op de pagina van jouw provider op Herladen.com om te zien hoe je saldo informatie voor jouw mobiele telefoon kunt krijgen.

Herlaad online (meer dan alleen je belwaarde)

Laat je oude, fysieke prepaid herlaadkaarten vallen en bestel digitaal en online. Er is geen reden om dat niet te doen. Bekijk eerst alle opties voor mobiel herladen die we aanbieden. Wil je nog meer prepaid plezier ontdekken, bekijk dan onze entertainment- en gamecodes of prepaid kredietkaarten (bijv. Neosurf code).

Meer over belwaarde herladen

Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen