Proximus herladen

Proximus herladen:

Pay&Go - extra pack message Pay&Go Messaging Pack €5 € 5,25
Proximus 15 Euro Proximus Pay&Go €15 € 15,00
Proximus 25 Euro Proximus Pay&Go €25 € 25,00
Proximus 50 Euro Proximus Pay&Go €50 € 50,00

Proximus online herladen

Proximus herladen


Via Herladen.com is je Proximus belwaarde herladen zo gedaan. Bovenaan kies je het bedrag dat je wilt gebruiken voor het herladen. Zodra je betaald hebt, krijg je een email met daarin de herlaadcode toegezonden. Deze code heb je dadelijk nodig bij de onderstaande procedure.

Proximus opladen


Om dit te doen, heb je de herlaadcode nodig die je krijgt bij Herladen.com. Zodra je die hebt, kun je de volgende code invoeren op je toestel: #121*13-cijferige herlaadcode# Druk daarna op verzenden. Je krijgt daarna een bericht van de transactie. Proximus belwaarde herladen gaat ook door te bellen naar 1911 en de gesproken instructies goed op te volgen.

Een Proximus Pay&Go Extra Pack Message kun je activeren op de volgende manier: toets op je toestel #141*13-cijferige activeringscode# en druk vervolgens op verzenden.

Proximus belwaarde opvragen


Zodra je de informatie nodig hebt, kun je gewoon je Proximus belwaarde opvragen. Om dat te doen, toets je #121# op je toestel in en druk je op verzenden. Een bericht met je huidige belwaarde wordt je toegezonden.

Het saldo van Proximus Pay & Go Extra Pack Message kun je opvragen door #143# op je toestel in te toetsen en op verzenden te drukken. Ook dan krijg je een bericht met daarin alle informatie over je tegoed.

Geldigheidsduur Proximus Belwaarde


Je Proximus belwaarde is twaalf maanden geldig vanaf het moment dat je er activiteit mee vertoont (bellen, smsen, gebeld worden en gesmst worden). Herladen met €5,- geeft een maand extra geldigheidsduur, maar herladen met €50,- geeft weer twaalf maanden extra geldigheidsduur.

Extra Messaging Pack


Op Herladen.com kun je een Extra Messaging Pack aanschaffen. Dit krediet is alleen te gebruiken om mee te sms'en en te mms'en. Het is dus niet te gebruiken als krediet om mee te bellen. Houd hier rekening mee tijdens het herladen van je belwaarde.

Extra productinformatie


Voor meer informatie over actuele aanbiedingen van Proximus, ga je naar www.proximus.be.