Microsoft Gift Card

XBOX Gift Card 5 Euro Prepaid €5
€ 5,00
Meer info
XBOX Gift Card 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Meer info
XBOX Gift Card 15 Euro Prepaid €15
€ 15,00
Meer info
XBOX Gift Card 20 Euro Prepaid €20
€ 20,00
Meer info
XBOX Gift Card 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Meer info
XBOX Gift Card 30 Euro Prepaid €30
€ 30,00
Meer info
XBOX Gift Card 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
Meer info

Informatie  

Microsoft Store Gift Card

Microsoft Office, Windows, Nokia Lumia en Xbox zijn enkele producten die afkomstig zijn van ‘s werelds grootste softwarebedrijf Microsoft. Sinds de oprichting in 1975 blijft het bedrijf groeien, met Windows 10 als de meest recente release. Daarnaast heeft Microsoft verschillende online winkels waarin je accessoires, software en allerlei digitale content kunt kopen. Speciaal voor de aanschaf van al die digitale content kun je de Microsof Store Gift Card kopen op Herladen.com. Als jij ook zo’n Microsoft Gift Card wilt hebben kies je eerst de waarde. Voer je e-mailadres in en plaats je bestelling. Na een succesvolle betaling ontvang jij de bijbehorende code per e-mail.

Koop muziek, apps en meer in de Windows en Xbox stores


Welke digitale content kun je allemaal kopen met je Microsoft Gift Card? In de Windows Store kun je allerlei leuke Windows Apps, mobile games, muziek, films en series kopen. In de Windows Phone Store kun je hetzelfde, maar dan schaf je de artikelen aan voor je telefoon. Als je een Xbox 360 of Xbox One hebt kun je het tegoed van je kaart gebruiken voor het kopen van onder andere volledige games en add-ons op de Xbox Marketplace!

Wissel de Microsoft Gift Card in


De Microsoft Xbox Gift Card is in te wisselen op je Windows 8.1 PC, tablet en Windows 8 telefoon. Hiervoor ga je naar de Store op je PC of tablet en vul je de code in bij ‘Mijn account’. Inwisselen op een Windows 8 Phone gaat het snelst via de Portemonnee app. Verder kun je de code ook eenvoudig inwisselen op je Xbox 360, Xbox One of via de Xbox website. Voor het inleveren op je console heb je wel een Europese gamertag nodig. Op de Xbox.nl ga je simpelweg naar Xbox Live in het menu bovenaan en klik je op ‘Code inwisselen’. Gebruik jij Windows 10 al? Dan kun je de code vooralsnog alleen inwisselen via je console of de Xbox website.