Microsoft Gift Card

XBOX Gift Card 5 Euro Prepaid €5
€ 5,00
XBOX Gift Card 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
XBOX Gift Card 15 Euro Prepaid €15
€ 15,00
XBOX Gift Card 20 Euro Prepaid €20
€ 20,00
XBOX Gift Card 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
XBOX Gift Card 30 Euro Prepaid €30
€ 30,00
XBOX Gift Card 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00

Informatie  

Microsoft Store Gift Card

Microsoft Office, Windows, Nokia Lumia en Xbox zijn enkele producten die afkomstig zijn van ‘s werelds grootste softwarebedrijf Microsoft. Microsoft heeft verschillende online winkels waarin je accessoires, software en allerlei digitale content kunt kopen. Speciaal voor de aanschaf van al die digitale content kun je de Microsoft Store Gift Card kopen op Herladen.com. Als jij ook zo’n Microsoft Gift Card wilt hebben, kies je eerst welk bedrag je wilt. Voer je e-mailadres in en plaats je bestelling. Na een succesvolle betaling ontvang jij de bijbehorende code per e-mail.

Waarvoor kan ik mijn Microsoft Gift Card gebruiken?


Met je Microsoft Gift Card kun je in de Windows Store kun je allerlei leuke Windows Apps, mobile games, muziek, films en series kopen. In de Windows Phone Store kun je hetzelfde, maar dan schaf je de artikelen aan voor je telefoon. Als je een Xbox 360 of Xbox One hebt kun je het tegoed van je kaart gebruiken voor het kopen van onder andere volledige games en add-ons op de Xbox Marketplace!

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Microsoft Gift Card?


Om je kaart in de Windows Store in te leveren heb je een Microsoft-account nodig. Voor het inleveren op je Xbox console heb je een Europese gamertag nodig.

Hoe kan ik mijn Microsoft Gift Card inwisselen?


De Microsoft Xbox Gift Card is in te wisselen op je Windows systeem. Hiervoor ga je naar de Store op je PC of tablet en vul je de code in bij ‘Mijn account’. Inwisselen op een Windows Phone gaat het snelst via de Portemonnee app. Verder kun je de code ook eenvoudig inwisselen op je Xbox 360, Xbox One of via de Xbox website.

Xbox One:
1. Kies Store > Gebruik een code.
2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de code van je cadeaukaart in te wisselen.

Xbox 360:
1. Druk op de Guide-toets op de controller.
2. Kies Games en apps > Code inwisselen.
3. Voer de code van de cadeaukaart in en selecteer Gereed.

Hoelang is mijn Microsoft Gift Card geldig?


De Microsoft Gift Card is onbeperkt geldig.