Xbox €75

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Xbox

Microsoft Gift Card

Speciaal voor de aanschaf van al de digitale content van Microsoft kun je de Microsoft Store Gift Card kopen op Herladen.com. Microsoft Office, Windows, Nokia Lumia en Xbox zijn slechts enkele producten die afkomstig zijn van ‘s werelds grootste softwarebedrijf Microsoft. Microsoft heeft verschillende online winkels waarin je accessoires, software en allerlei digitale content kunt kopen.

Als jij ook zo’n Microsoft Gift Card wilt hebben, kies je eerst welk bedrag je wilt. Voer je e-mailadres in en plaats je bestelling. Na een succesvolle betaling ontvang jij de bijbehorende code per e-mail.
Veelgestelde vragen
Met je Microsoft Gift Card kun je in de Windows Store kun je allerlei leuke Windows Apps, mobile games, muziek, films en series kopen. In de Windows Phone Store kun je hetzelfde, maar dan schaf je de artikelen aan voor je telefoon. Als je een Xbox 360 of Xbox One hebt kun je het tegoed van je kaart gebruiken voor het kopen van onder andere volledige games en add-ons op de Xbox Marketplace!
Om je kaart in de Windows Store in te leveren heb je een Microsoft-account nodig. Voor het inleveren op je Xbox console heb je een Europese gamertag nodig.
De Microsoft Xbox Gift Card is in te wisselen op je Windows systeem. Hiervoor ga je naar de Store op je PC of tablet en vul je de code in bij ‘Mijn account’. Inwisselen op een Windows Phone gaat het snelst via de Portemonnee app. Verder kun je de code ook eenvoudig inwisselen op je Xbox 360, Xbox One of via de Xbox website.

Xbox One:
1. Kies Store > Gebruik een code.
2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de code van je cadeaukaart in te wisselen.

Xbox 360:
1. Druk op de Guide-toets op de controller.
2. Kies Games en apps > Code inwisselen.
3. Voer de code van de cadeaukaart in en selecteer Gereed.
De Microsoft Gift Card is onbeperkt geldig.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen