Playstation Network Card

In november maak je bij iedere aankoop kans op een geheel verzorgd weekend weg naar Málaga. Wanneer je vaker iets bij ons koopt, maak je extra kans! Daarnaast ontvang je deze maand ook een €5 veilingtegoed code van VakantieVeilingen.
Playstation Network Card 10 Euro BE Prepaid €10
€ 10,00
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Meer info
Playstation Network Card 20 Euro BE Prepaid €20
€ 20,00
Meer info
Playstation Network Card 50 Euro BE Prepaid €50
€ 50,00
Meer info

Informatie  

PSN Card kopen

Ben jij nog op zoek naar een Playstation Network Card? Deze kan je snel en eenvoudig kopen op Herladen.com. Het fijne hiervan is dat je zelf kan bepalen voor welk bedrag je een PSN card wilt. Dit kan variëren van 10, 20 tot 50 euro. Hoe gaat dit dan verder? Allereerst kan je het gewenste bedrag aan klikken en vervolgens vul je jouw e-mailadres in waar je de PSN code op wilt ontvangen. Als dit gelukt is kun je verder naar de betaling, hier kan je zelf de gewenste betaalmethode invullen. Op het moment dat de betaling succesvol is, krijg je direct de gekochte PSN code in beeld. Ook ontvang je deze PSN code op jouw e-mail die je in het begin van het betaalproces hebt ingevuld. Als alles is afgerond kun je direct aan de gang. De PSN code is namelijk meteen geldig. LET OP: De PSN Code is alleen geldig in België.

Playstation Network Card inwisselen


Als je de Playstation Network Card hebt gekocht is het tijd om de kaart te verzilveren, op deze manier komt het tegoed wat je gekocht hebt op je PlayStation Store account. Ga allereerst naar je account op je PS3, PS4, PSP of PS Vita. Heb je nog geen account? Maak deze dan eerst aan, anders kun je het tegoed niet inleveren. Ga vervolgens op je account naar ‘codes inlossen’, volg de instructies op het scherm en vul de gegevens van je PlayStation Network Card in. Nu heb je weer tegoed op je account en kun je games downloaden, maar ook avatars, add-ons, demo’s, video’s en series. Door deze extra’s wordt je online game ervaring alleen maar beter. Dus koop vandaag nog een PSN Card en lever het in bij jou Playstation account.

Playstation tegoed herladen


Als je PlayStation tegoed op is, kun je het weer herladen bij Herladen.com. Het handige hiervan is dat je niet meer naar de winkel hoeft, maar het binnen enkele minuten kan regelen. Zo kun je gelijk weer door om nieuwe games te spelen. Als je het tegoed gekocht hebt, gaat het precies op dezelfde manier als bij de eerste keer dat je de PSN code verzilverde.