FIFA Points voor Xbox

Fifa Points 500 Xbox 500 Fifa Points Xbox
€ 5,49
Fifa Points 1050 Xbox 1050 Fifa Points Xbox
€ 9,99
Fifa Points 1600 Xbox 1600 Fifa Points Xbox
€ 14,99
Fifa Points 2200 Xbox 2200 Fifa Points Xbox
€ 19,99
Fifa Points 4600 Xbox 4600 Fifa Points Xbox
€ 39,99

Fifa Points voor Playstation 3 en Playstation 4

Playstation Network Card 10 Euro BE Prepaid €10
€ 10,00
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.
Playstation Network Card 20 Euro BE Prepaid €20
€ 20,00
Playstation Network Card 50 Euro BE Prepaid €50
€ 50,00

Fifa actie op Herladen.com FIFA Points zijn ideaal als je items voor je team aan wilt schaffen. Maar wat moet je doen als je een FUT speler bent op de PS3 of PS4? Simpel, dan koop je op Herladen.com gewoon een PlayStation Network Card online, waarmee je FIFA Points kunt kopen in de PSN Store.
Informatie  

FIFA Points kopen

Gebruik FIFA Points om FIFA Coins te verkrijgen in FIFA Ultimate team. Koop jouw FIFA 15 Points voor de Xbox of PlayStation (ook te gebruiken voor FIFA 16) heel eenvoudig bij Herladen.com. Je kunt hier al FIFA Points aanschaffen vanaf €5! Na een succesvolle betaling met Mr Cash, Paypal of één van de andere betalingsmogelijkheden, krijg je per direct de FIFA gift card per mail naar je toegestuurd. Zo kun je zo snel mogelijk je FIFA Points gebruiken in het spel!

FIFA 15 Points in FIFA Ultimate team

De FIFA Points werden al door EA geïntroduceerd in FIFA 12 voor de PC. Pas in de volgende versie konden Xbox spelers ook gebruik maken van de Points. De credits voor FIFA 15 en 16 kun je gebruiken om nieuwe pakketten te kopen in FIFA Ultimate team. In de pakketten van FUT vind je voetballers, staf, contracten en trainingen. Deze pakketten kun je gebruiken om jouw eigen droomteam samen te stellen en te coachen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voetballegendes als Pelé en Roberto Carlos aan je team toe te voegen, zo word jouw team écht onoverwinnelijk! Je maakt je team helemaal persoonlijk door zelf de tenues samen te stellen. Als je bepaalde kaarten binnen de FUT pakketten niet wilt gebruiken, dan kun je ze gewoon weer verkopen voor FIFA Coins.

Verzilver jouw FIFA Points

Log in op jouw Microsoft-account via de Xbox console om gebruik te kunnen maken van jouw FIFA Points. Heb je nog geen account? Creëer jouw persoonlijke account dan op de website van Microsoft. Met een Xbox 360 klik je eerst op de Xbox Guide button op het midden van je controller en navigeer je vervolgens naar ‘Games & Apps’. Bij een Xbox One ga je via de Store naar ‘Games’. Selecteer ‘Use a Code’ en vul de code met 25 karakters in die je per mail hebt verkregen. Nadat je de code succesvol hebt ingewisseld start je FIFA op en kun je gelijk beginnen met spelen!

Fifa 17 trailer

Fifa 17 trailer