Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per Email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Nintendo eShop Card

Bekijk reviews
Nintendo eShop Card 15 euro
€ 15,00 Nintendo €15
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Nintendo eShop Card kopen

Op welk Nintendo systeem speel jij het meest? Ben je fan van de Nintendo DSi of speel jij liever 3D spellen zonder een bril op de 3DS. Misschien gebruik je liever de Wii of de gloednieuwe Wii U. Naar welk systeem je voorkeur ook uit gaat, als je leuke nieuwe games wilt downloaden heb je tegoed nodig. Dan komt een Nintendo eShop Card goed van pas! Op Herladen.com kun je al een Nintendo eShop Card kopen vanaf 15 euro. Online bestellen gaat zeer eenvoudig. Je hoeft je huis niet meer uit! Het bestelproces bestaat uit maar drie stappen. Je vult je e-mailadres in, kiest één van de betrouwbare betaalmethoden (Mr. Cash of Paypal bijvoorbeeld) en plaatst de bestelling. Na een succesvolle betaling, ontvang je de Nintendo eShop Card code en kun je direct starten met winkelen.

Nintendo eShop Card gebruiken in de winkels van Nintendo, Wii en DSi


Nintendo timmert al jaren aan weg. Bijna 100 jaar na de oprichting van het bedrijf kwam de eerste console uit in Japan. Maar het bedrijf wordt pas echt bekend dankzij de NES. Nintendo blijft zich vernieuwen en vooral 2006 was een goed jaar. De nieuwe Nintendo DS werd het meest populaire draagbare spelsysteem en de Wii kwam op de markt. Miljoenen mensen gebruiken tegenwoordig de Wii en DS systemen. Als jij nu ook één van die gebruikers bent van een Nintendo DSi (XL), 3DS, Wii of Wii U, gebruik dan een Nintendo eShop Card om nieuwe content te downloaden. Wat dacht je van van klassieke Nintendo games als Super Mario en Donkey Kong? Of gloednieuwe spellen, nieuwe levels, muziek, demo’s? Je kunt zelfs software aanschaffen! In de Nintendo eShop, DSi Shop en het Wii-winkelkanaal is er voor ieder wat wils.

Inwisselen van je Nintendo eShop Card


Om het tegoed van je gekochte Nintendo eShop Card in te wisselen, log je in op het winkelaccount van het betreffende Nintendo systeem. Onthoud wel dat het tegoed niet over verschillende systemen kan worden verdeeld! Je kunt de kaart maar één keer inwisselen voor de volledige waarde. Dit kun je doen in ieder land waar dezelfde valuta als de kaart wordt gebruikt, de Euro in dit geval. Met een Nederlands of Duits account kun je de Nintendo eShop Card van Herladen.com dus ook gebruiken!

Op de 3DS of Wii U
1. Open de shop op het desbetreffende systeem
2. Tik op ‘Tegoed (aanvullen)’
3. Hier kun je de Nintendo eShop Card code invullen.

Op de Nintendo DSi (XL)
1. Ga naar de DSi Shop en tik op ‘Add Nintendo DSi Points’
2. Kies vervolgens voor ‘Redeem Nintendo Points Cards’

Op de Wii
1. Ga naar het Wii-winkelkanaal
2. Via het ‘Puntenmenu’ kun je naar ‘Nintendo Points Card’ om de code in te wisselen. De Nintendo Points worden vervolgens omgezet naar Wii Points.

Wat anderen zeggen:

Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen