Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Nintendo eShop Card

Nintendo 15 €
€ 15,00 Nintendo 15.0 EUR
Direct geleverd
Nintendo 25 €
€ 25,00 Nintendo 25.0 EUR
Direct geleverd
Nintendo 50 €
€ 50,00 Nintendo €50
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Nintendo eShop Card kopen

Een Nintendo eShop Card goed van pas ongeacht het systeem waar je op speelt! Op welk Nintendo systeem speel jij het meest? Ben je nog steeds fan van de Nintendo DSi of speel jij liever 3D spellen zonder een bril op de 3DS? Misschien gebruik je liever de Wii U of de Nintendo Switch? Naar welk systeem je voorkeur ook uit gaat, als je de vetste nieuwe games wilt downloaden heb je tegoed nodig.

Op Herladen.com kun je al een Nintendo eShop Card kopen vanaf 15 euro. Online bestellen gaat zeer eenvoudig. Je hoeft je huis niet meer uit! Nintendo timmert al jaren aan weg. Bijna 100 jaar na de oprichting van het bedrijf kwam de eerste console uit in Japan. Maar het bedrijf wordt pas echt bekend dankzij de NES. Tegenwoordig is de Switch de nr. 1 Nintendo console - niet zo gek met al de geweldige spellen die voor de Switch uitkomen. Datzelfde geldt ook over de 3DS / 2DS, die voortborduren op de klassieke DS.

Ook als je op een Nintendo DSi (XL), 3DS of Wii U speelt kun je nog steeds gebruik maken van de Nintendo eShop Card om nieuwe games en content te downloaden.

Hoe kan ik een Nintendo eShop Card bestellen op Herladen.com?


Het bestelproces van een Nintendo eShop Card bestaat uit maar drie stappen. Je vult je e-mailadres in, kiest één van de betrouwbare betaalmethoden (Bancontact/Mister Cash of PayPal bijvoorbeeld) en plaatst de bestelling. Na een succesvolle betaling, ontvang je de Nintendo eShop Card code en kun je direct starten met winkelen.

Waar kan ik de Nintendo eShop Card voor gebruiken?


De Nintendo eShop Card kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt klassieke Nintendo games als Super Mario en Donkey Kong downloaden, maar ook gloednieuwe spellen zoals Super Mario Party. Daarnaast is er ook DLC voor je favoriete spellen zoals Super Smash Bros. Ultimate. Ook kan het voorkomen dat er nieuwe levels van je favoriete games worden vrijgegeven. Deze wil je natuurlijk niet missen en kan je dan ook met je Nintendo eShop Card aanschaffen.

Hoe kan ik mijn Nintendo eShop Card inwisselen?


Om het tegoed van je gekochte Nintendo eShop Card in te wisselen, log je in op het winkelaccount van het betreffende Nintendo systeem. Onthoud wel dat het tegoed niet over verschillende systemen kan worden verdeeld! Je kunt de kaart maar één keer inwisselen voor de volledige waarde voor één console. Dit kun je doen in ieder land waar dezelfde valuta als de kaart wordt gebruikt, de Euro in dit geval.

Op de Nintendo Switch
1. Start je Switch
2. Kies in het hoofdmenu van de eShop het icoon ‘Tegoed aanvullen’
3. Kies voor de optie ‘Tegoed aanvullen met een Nintendo eShop Card’
4. Vul je code in en volg de instructies op je console

Op de 3DS / 2DS of Wii U
1. Open de shop op je 3DS / 2DS of Wii U
2. Tik op ‘Tegoed aanvullen’
3. Kies voor de optie ‘Tegoed aanvullen met een Nintendo eShop Card’
4. Vul je code in en volg de instructies op je console

Op de Nintendo DSi (XL)
1. Ga naar de DSi Shop en tik op ‘Add Nintendo DSi Points’
2. Kies vervolgens voor ‘Redeem Nintendo Points Cards’
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen