Nintendo eShop Card

Nintendo eShop Card 15 euro Nintendo €15
€ 15,00
Meer info
Nintendo eShop Card 25 euro Nintendo €25
€ 25,00
Meer info
Nintendo eShop Card 30 euro Nintendo €30
€ 30,00
Meer info
Nintendo eShop Card 50 euro Nintendo €50
€ 50,00
Meer info

The Legend of Zelda-weken 2017 Zelda-games waren zelden zo gunstig verkrijgbaar! De Nintendo eShop geeft nu tot wel 50% afslag op diverse Wii U en 3DS games en 3DS HOME-Menu thema’s uit The Legend of Zelda-serie. Maak dus nu jouw game collectie compleet!

Houd je Nintendo eShop tegoed paraat, want deze actie loopt t/m 9 februari.
Informatie  

Nintendo eShop Card kopen

Op welk Nintendo systeem speel jij het meest? Ben je fan van de Nintendo DSi of speel jij liever 3D spellen zonder een bril op de 3DS. Misschien gebruik je liever de Wii of de gloednieuwe Wii U. Naar welk systeem je voorkeur ook uit gaat, als je leuke nieuwe games wilt downloaden heb je tegoed nodig. Dan komt een Nintendo eShop Card goed van pas! Op Herladen.com kun je al een Nintendo eShop Card kopen vanaf 15 euro. Online bestellen gaat zeer eenvoudig. Je hoeft je huis niet meer uit! Het bestelproces bestaat uit maar drie stappen. Je vult je e-mailadres in, kiest één van de betrouwbare betaalmethoden (Mr. Cash of Paypal bijvoorbeeld) en plaatst de bestelling. Na een succesvolle betaling, ontvang je de Nintendo eShop Card code en kun je direct starten met winkelen.

Nintendo eShop Card gebruiken in de winkels van Nintendo, Wii en DSi

Nintendo timmert al jaren aan weg. Bijna 100 jaar na de oprichting van het bedrijf kwam de eerste console uit in Japan. Maar het bedrijf wordt pas echt bekend dankzij de NES. Nintendo blijft zich vernieuwen en vooral 2006 was een goed jaar. De nieuwe Nintendo DS werd het meest populaire draagbare spelsysteem en de Wii kwam op de markt. Miljoenen mensen gebruiken tegenwoordig de Wii en DS systemen. Als jij nu ook één van die gebruikers bent van een Nintendo DSi (XL), 3DS, Wii of Wii U, gebruik dan een Nintendo eShop Card om nieuwe content te downloaden. Wat dacht je van van klassieke Nintendo games als Super Mario en Donkey Kong? Of gloednieuwe spellen, nieuwe levels, muziek, demo’s? Je kunt zelfs software aanschaffen! In de Nintendo eShop, DSi Shop en het Wii-winkelkanaal is er voor ieder wat wils.

Inwisselen van je Nintendo eShop Card

Om het tegoed van je gekochte Nintendo eShop Card in te wisselen, log je in op het winkelaccount van het betreffende Nintendo systeem. Onthoud wel dat het tegoed niet over verschillende systemen kan worden verdeeld! Je kunt de kaart maar één keer inwisselen voor de volledige waarde. Dit kun je doen in ieder land waar dezelfde valuta als de kaart wordt gebruikt, de Euro in dit geval. Met een Nederlands of Duits account kun je de Nintendo eShop Card van Herladen.com dus ook gebruiken! Heb je een 3DS of Wii U? Dan gebruik je de Nintendo Card om het tegoed van de Nintendo eShop te herladen. Hiervoor open je de shop op het desbetreffende systeem en tik je op ‘Tegoed (aanvullen)’. Hier kun je de Nintendo eShop Card code invullen. Met een Nintendo DSi (XL) gebruik je de speciale DSi Shop. In deze shop herlaad je het DSi-winkelaccount met Nintendo Points. Deze worden omgezet in DSi Points. Nadat je de shop hebt geopend tik je op ‘Add Nintendo DSi Points’ en kies je vervolgens voor ‘Redeem Nintendo Points Cards’. Met een Wii gebruik je het Wii-winkelkanaal en de Nintendo Points om je account te herladen. Via het ‘Puntenmenu’ kun je naar ‘Nintendo Points Card’ om de code in te wisselen. De Nintendo Points worden vervolgens omgezet naar Wii Points.

Productinfo + Instructies