Nintendo €15

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Nintendo
Nintendo eShop Card 15 € 15
€ 15,00Nintendo eShop 15 €
Direct geleverd

Nintendo eShop Card

Op Herladen.com kun je al een Nintendo eShop Card kopen vanaf 15 euro. Online bestellen gaat zeer eenvoudig. Je hoeft je huis niet meer uit! Nintendo timmert al jaren aan weg. Bijna 100 jaar na de oprichting van het bedrijf kwam de eerste console uit in Japan. Maar het bedrijf wordt pas echt bekend dankzij de NES. Tegenwoordig is de Switch de nr. 1 Nintendo console - niet zo gek met al de geweldige spellen die voor de Switch uitkomen.
Veelgestelde vragen
Het bestelproces van een Nintendo eShop Card bestaat uit maar drie stappen. Je vult je e-mailadres in, kiest één van de betrouwbare betaalmethoden (Bancontact/Mister Cash of PayPal bijvoorbeeld) en plaatst de bestelling. Na een succesvolle betaling, ontvang je de Nintendo eShop Card code en kun je direct starten met winkelen.
De Nintendo eShop Card kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt klassieke Nintendo games als Super Mario en Donkey Kong downloaden, maar ook gloednieuwe spellen zoals Super Mario Party. Daarnaast is er ook DLC voor je favoriete spellen zoals Super Smash Bros. Ultimate. Ook kan het voorkomen dat er nieuwe levels van je favoriete games worden vrijgegeven. Deze wil je natuurlijk niet missen en kan je dan ook met je Nintendo eShop Card aanschaffen.
Om het tegoed van je gekochte Nintendo eShop Card in te wisselen, log je in op het winkelaccount van het betreffende Nintendo systeem. Onthoud wel dat het tegoed niet over verschillende systemen kan worden verdeeld! Je kunt de kaart maar één keer inwisselen voor de volledige waarde voor één console. Dit kun je doen in ieder land waar dezelfde valuta als de kaart wordt gebruikt, de Euro in dit geval.

Op de Nintendo Switch
1. Start je Switch
2. Kies in het hoofdmenu van de eShop het icoon ‘Tegoed aanvullen’
3. Kies voor de optie ‘Tegoed aanvullen met een Nintendo eShop Card’
4. Vul je code in en volg de instructies op je console
Kan worden gebruikt op een Nintendo Switch.
Om deze kaart te kunnen gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleidsbepalingen. Mogelijk zul je ook een Nintendo Network ID of een Nintendo-account moeten maken of koppelen.
Deze code:
* kan slechts één keer worden ingewisseld en uitsluitend voor de volledige waarde in dezelfde valuta als is gebruikt voor de aankoop van de code.
* kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
* zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.
Bewaar deze bevestiging voor toekomstige referentie.
Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen