JIM Mobile herladen:

JIM Mobile 5 Euro Belwaarde €5
€ 5,49
JIM Mobile 10 Euro Belwaarde €10
€ 10,00
JIM Mobile 15 Euro Belwaarde €15
€ 15,00
JIM Mobile 20 Euro Belwaarde €20
€ 20,00
JIM Mobile 30 Euro Belwaarde €30
€ 30,00

Informatie  

JIM herladen

JIM Mobile herladen op Herladen.com is zeer gemakkelijk. Je kunt kiezen uit één van de herlaadmogelijkheden, JIM Mobile herladen is op Herladen.com al mogelijk vanaf €5. Je kiest een betaalmethode en krijgt de code direct op jouw scherm te zien. Ook ontvang je de herlaadcode per e-mail of SMS. JIM herladen kan tegenwoordig eenvoudig online.

JIM online herladen

JIM online herladen doe je door te bellen naar 1955, de gesproken instructies te volgen en jouw herlaadcode in te voeren. Ook kun je JIM herladen door te bellen naar *222*herlaadcode#.

JIM Mobile belwaarde opvragen

JIM Mobile herladen is heel simpel. Je kunt hierna je belwaarde opvragen door met jouw toestel te bellen naar 1955 en vervolgens voor optie 1 te kiezen. Je krijgt de hoogte van het saldo dan te horen. Ook kun je CONSULT sms’en naar 1984. Na ieder gesprek krijg je overigens een SMS met de resterende hoogte van jouw belwaarde.

Geldigheidsduur JIM Mobile belwaarde

Als je JIM herladen hebt, is je beltegoed altijd 12 maanden geldig. Een maand voordat de geldigheid van jouw belwaarde verloopt krijg je een herinnerings-sms zodat je op de hoogte bent van het verlopen van jouw belwaarde. Is je belwaarde bijna op? JIM online herladen kan gemakkelijk en snel bij Herladen.com.

Meer informatie: www.jimmobile.be

Productinfo + Instructies