Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Neosurf code

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Neosurf
Neosurf 5 €
€ 5,00 Neosurf 5 EUR
Direct geleverd
Neosurf 10 €
€ 10,00 Neosurf 10 EUR
Direct geleverd
Neosurf 15 €
€ 15,00 Neosurf 15 EUR
Direct geleverd
Neosurf 30 €
€ 30,00 Neosurf 30 EUR
Direct geleverd
Neosurf 50 €
€ 50,00 Neosurf 50 EUR
Direct geleverd
Neosurf 100 €
€ 100,00 Neosurf 100 EUR
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Neosurf kopen

Neosurf kopen? Dat doe je hier op Herladen.com. Wil jij veilig, makkelijk, snel én anoniem kunnen betalen op meer dan 20.000 websites? Dan is Neosurf wat voor jou, de ideale digitale prepaid credit card.  Je hoeft alleen maar de juiste Neosurf code te selecteren en je e-mailadres in te vullen. Betaal vervolgens met een van onze veilige online betaalmethodes en ontvang je Neosurf code binnen 30 seconden per e-mail.

Pour les visiteurs français, nous proposons Neosurf également sur Recharge.fr: Neosurf France

Hoe koop je een Neosurf code online?


Met een Neosurf code kun je veilig en anoniem online betalen. Het enige dat je nodig hebt is de Neosurf code.

Kies op deze pagina welke Neosurf code je nodig hebt. Bestel een Neosurf code van € 10, € 15, € 30 of € 50 en ontvang je Neosurf code rechtstreeks per e-mail binnen 30 seconden!

Waar kan ik een Neosurf code kopen?


Een Neosurf code koop je gemakkelijk en snel online op Herladen.com. Selecteer de Neosurf code met het juiste bedrag, vul je e-mail adres. Selecteer vervolgens een van de veilige betaalmethoden: Bancontact / Mister Cash, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling zul jij direct je Neosurf code per e-mail ontvangen. Het is niet nodig de Neosurfcode eerst te verzilveren, de code is direct klaar voor gebruik

Let op: deel je Neosurf codes nooit met iemand via e-mail, sociale media of via een online verificatie website.

Kan ik Neosurf kopen met Paypal?


Neosurf online kopen met PayPal is heel eenvoudig dankzij Herladen.com. Selecteer op de Neosurf pagina één van de bedragen en vul bij de volgende stap de gevraagde gegevens in. Selecteer hierna PayPal als betaalmethode.

Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Neosurf code per mail.

Hoe werkt Neosurf?


Wat is een Neosurf code (ook wel Neosurf kaart genoemd) is en wat het verschil is met een gewone fysieke creditcard of prepaid kaart?

Een Neosurf code is een oplaadbare digitale portemonnee waarmee je kunt betalen op meer dan 20.000 websites.

Is Neosurf betrouwbaar?
Een Neosurf code is een betrouwbare manier om online te winkelen, gamen en van nog veel meer online diensten gebruik te maken. Met een Neosurf code kun je onder andere betalen in webshops van Amazon en E-bay. Neosurf werkt ongeveer hetzelfde als een prepaid kaart, maar er zijn wat verschillen om het nog makkelijker voor je te maken:

  • Neosurf is geen fysieke kaart, maar geheel digitaal.
  • De Neosurf code kan alleen online worden gebruikt op partnersites die betaling met Neosurf accepteren.
  • De Neosurf kaart is een code van 10 tekens die je bij aanschaf per e-mail van ons ontvangt.
  • Je kunt je Neosurf code meteen gebruiken.
  • Je hoeft je nergens te registreren of een bankrekening te hebben.

Waarvoor kan ik Neosurf gebruiken?


Je kunt Neosurf gebruiken om te betalen op partnerwebsites van Neosurf, zoals Habbo, Amazon, Depositfiles, Ebay en nog veel meer. Bekijk hier de lijst van Neosurf partners.

Hoe betaal ik online met een Neosurf code?


Wanneer je een Neosurf code koopt op Herladen.com, ontvang je binnen 30 seconden een e-mail met je Neosurf code. Deze code bevat 10 tekens en moet je goed bewaren, want dit is je betaalmiddel. Je kunt je Neosurf code meteen gebruiken om mee te betalen. Je hoeft deze niet te valideren of te activeren.

Om de Neosurf code te gebruiken, moet je Neosurf als betalingsmethode kiezen bij een partner website of service van Neosurf. Hierboven kun je de lijst zien van Neosurf partners. Het bedrag dat je betaald voor de product of dienst wordt van je Neosurf code tegoed afgetrokken.

Hoe kan ik de balans zien van mijn Neosurf tegoed?


Controleer de balans van je Neosurf code (je resterende Neosurf tegoed) door deze link te bezoeken. Vul vervolgens je Neosurf code in om de balans te zien van je Neosurf tegoed.

Hoelang is mijn Neosurf code geldig?


Een Neosurf code is een jaar na aanschaf geldig.

Houd er rekening mee dat er 2 euro inactiviteitskosten per maand van je Neosurf code tegoed wordt afgehaald als je een Neosurf code voor 6 maanden niet gebruikt. Vergeet dus niet om regelmatig je Neosurf code te gebruiken om optimaal van je tegoed te profiteren.

Kan ik mijn Neosurf code meerdere keren gebruiken?


Ja, je kunt de Neosurf code zo vaak gebruiken als je wilt, totdat je geen Neosurf tegoed meer over hebt. Het is niet mogelijk om je Neosurf code opnieuw op te laden. Het resterende tegoed van je Neosurf code is wel overdraagbaar naar een andere code van Neosurf.

Hoe kan ik contact opnemen met de Neosurf klantenservice?


Neem contact op met de Neosurf klantenservice door deze link te bezoeken. Op de Neosurf klantenservice-pagina kun je een specifieke vraag stellen.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen