Neosurf code

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Neosurf
Neosurf BE 5
€ 5,00Neosurf 5 €
Direct geleverd

Neosurf 10 € 10
€ 10,00Neosurf 10 €
Direct geleverd

Neosurf 15 € 15
€ 15,00Neosurf 15 €
Direct geleverd

Neosurf 30 € 30
€ 30,00Neosurf 30 €
Direct geleverd

Neosurf 50 € 50
€ 50,00Neosurf 50 €
Direct geleverd

Neosurf 100 € 100
€ 100,00Neosurf 100 €
Direct geleverd


Nu beschikbaar bij Herladen.com

Neosurf code

Neosurf kopen? Dat doe je hier op Herladen.com. Wil jij veilig, makkelijk, snel én anoniem kunnen betalen op meer dan 20.000 websites? Dan is Neosurf wat voor jou, de ideale digitale prepaid credit card.  Je hoeft alleen maar de juiste Neosurf code te selecteren en je e-mailadres in te vullen. Betaal vervolgens met een van onze veilige online betaalmethodes en ontvang je Neosurf code binnen 30 seconden per e-mail.

Pour les visiteurs français, nous proposons Neosurf également sur Recharge.fr: Neosurf France
Veelgestelde vragen
Met een Neosurf code kun je veilig en anoniem online betalen. Het enige dat je nodig hebt is de Neosurf code.

Kies op deze pagina welke Neosurf code je nodig hebt. Bestel een Neosurf code van € 10, € 15, € 30 of € 50 en ontvang je Neosurf code rechtstreeks per e-mail binnen 30 seconden!
Een Neosurf code koop je gemakkelijk en snel online op Herladen.com. Selecteer de Neosurf code met het juiste bedrag, vul je e-mail adres. Selecteer vervolgens een van de veilige betaalmethoden: Bancontact / Mister Cash, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling zul jij direct je Neosurf code per e-mail ontvangen. Het is niet nodig de Neosurfcode eerst te verzilveren, de code is direct klaar voor gebruik

Let op: deel je Neosurf codes nooit met iemand via e-mail, sociale media of via een online verificatie website.
Neosurf online kopen met PayPal is heel eenvoudig dankzij Herladen.com. Selecteer op de Neosurf pagina één van de bedragen en vul bij de volgende stap de gevraagde gegevens in. Selecteer hierna PayPal als betaalmethode.

Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Neosurf code per mail.
Wat is een Neosurf code (ook wel Neosurf kaart genoemd) is en wat het verschil is met een gewone fysieke creditcard of prepaid kaart?

Een Neosurf code is een oplaadbare digitale portemonnee waarmee je kunt betalen op meer dan 20.000 websites.

Is Neosurf betrouwbaar?
Een Neosurf code is een betrouwbare manier om online te winkelen, gamen en van nog veel meer online diensten gebruik te maken. Met een Neosurf code kun je onder andere betalen in webshops van Amazon en E-bay. Neosurf werkt ongeveer hetzelfde als een prepaid kaart, maar er zijn wat verschillen om het nog makkelijker voor je te maken:

  • Neosurf is geen fysieke kaart, maar geheel digitaal.
  • De Neosurf code kan alleen online worden gebruikt op partnersites die betaling met Neosurf accepteren.
  • De Neosurf kaart is een code van 10 tekens die je bij aanschaf per e-mail van ons ontvangt.
  • Je kunt je Neosurf code meteen gebruiken.
  • Je hoeft je nergens te registreren of een bankrekening te hebben.
Je kunt Neosurf gebruiken om te betalen op partnerwebsites van Neosurf, zoals Habbo, Amazon, Depositfiles, Ebay en nog veel meer. Bekijk hier de lijst van Neosurf partners.
Wanneer je een Neosurf code koopt op Herladen.com, ontvang je binnen 30 seconden een e-mail met je Neosurf code. Deze code bevat 10 tekens en moet je goed bewaren, want dit is je betaalmiddel. Je kunt je Neosurf code meteen gebruiken om mee te betalen. Je hoeft deze niet te valideren of te activeren.

Om de Neosurf code te gebruiken, moet je Neosurf als betalingsmethode kiezen bij een partner website of service van Neosurf. Hierboven kun je de lijst zien van Neosurf partners. Het bedrag dat je betaald voor de product of dienst wordt van je Neosurf code tegoed afgetrokken.
Controleer de balans van je Neosurf code (je resterende Neosurf tegoed) door deze link te bezoeken. Vul vervolgens je Neosurf code in om de balans te zien van je Neosurf tegoed.
Een Neosurf code is een jaar na aanschaf geldig.

Houd er rekening mee dat er 2 euro inactiviteitskosten per maand van je Neosurf code tegoed wordt afgehaald als je een Neosurf code voor 6 maanden niet gebruikt. Vergeet dus niet om regelmatig je Neosurf code te gebruiken om optimaal van je tegoed te profiteren.
Ja, je kunt de Neosurf code zo vaak gebruiken als je wilt, totdat je geen Neosurf tegoed meer over hebt. Het is niet mogelijk om je Neosurf code opnieuw op te laden. Het resterende tegoed van je Neosurf code is wel overdraagbaar naar een andere code van Neosurf.
Neem contact op met de Neosurf klantenservice door deze link te bezoeken. Op de Neosurf klantenservice-pagina kun je een specifieke vraag stellen.
- Aanbieding is geldig tot 23.06.2024 23:59 CEST.
- De korting is van toepassing op bestellingen van €20 of meer.
- Korting kan per e-mailadres één keer worden gebruikt.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen