Netflix Gift Card

In november maak je bij iedere aankoop kans op een geheel verzorgd weekend weg naar Málaga. Wanneer je vaker iets bij ons koopt, maak je extra kans! Daarnaast ontvang je deze maand ook een €5 veilingtegoed code van VakantieVeilingen.
Netflix Gift Card 15 Euro Netflix Gift Card €15
€ 15,00
Meer info
Netflix Gift Card 25 Euro Netflix Gift Card €25
€ 25,00
Meer info
Netflix Gift Card 50 Euro Netflix Gift Card €50
€ 50,00
Meer info

Informatie  

Netflix Cadeaubon kopen

In september 2014 was het eindelijk zover, de lancering van Netflix in België. De nieuwste films en series bekijken op je tv, computer, gameconsole en andere mobiele apparaten voor een vast bedrag per maand is dus mogelijk. Netflix abonnementen zijn al beschikbaar vanaf €7.99 en je koopt ze gemakkelijk met een Netflix Cadeaubon van Herladen.com. Kies de gewenste waarde, vul je e-mailadres in en selecteer een betaalmethode. Wij zorgen ervoor dat jij de code ontvangt op het opgegeven e-mailadres zodra de betaling bij ons binnen is.

Jouw Netflix voordeel met een abonnement


Kijk jij het liefst alle afleveringen van je favoriete serie achter elkaar? Wil je films kijken zonder onderbrekingen en niet gebonden zijn aan de tv? Dan is Netflix echt iets voor jou. Als je zin hebt om te griezelen dan kun je horrorfilms opzetten als Cabin in the Woods en Evil Dead. Wil je lachen dan zijn er genoeg komedies en Disney klassiekers te vinden. Met betrekking tot series is er tevens een uitgebreide keuze. Van de culthit Buffy the Vampire Slayer tot Netflix’s eigen Bojack Horseman. Dankzij de samenwerking met VRT kun je ook één van de zes Belgische series bekijken, waaronder Eigen Kweek en Dubbelleven. Met Netflix kun je kiezen uit een assortiment van duizenden titels. Je kunt streamen op minimaal één maximaal vier schermen tegelijkertijd in (Ultra) HD kwaliteit, afhankelijk van het abonnement dat je kiest.

De Netflix Cadeaubon inwisselen op de site


Om de cadeaubon van Netflix in te wisselen, dien je eerst een account aan te maken op de website. Zodra je bent geregistreerd, kun je aan de slag! Wanneer je nieuw bent bij Netflix, krijg je de eerste maand gratis. Volg de volgende stappen voor het inwisselen van je Netflix tegoed:

1. Ga naar netflix.com/gift
2. Log in
3. Voer de PIN code (bestaande uit letters en cijfers) in
4. Klik op ‘Inwisselen’
5. De waarde van je cadeaubon is direct toegevoegd aan je account

Nu kun je een Netflix abonnement aanschaffen. Zodra je gekochte abonnement is verlopen, word je account beëindigd als je geen betaalmethode aan je account hebt gekoppeld. Heb je dit wel gedaan? Dan zal je maandelijks gefactureerd worden. Tenzij je wederom een Netflix Cadeaubon koopt op Herladen.com en deze inwisselt voor een gloednieuw abonnement!

Netflix kijken op je tv

Netflix kijken op je tv

Productinfo + Instructies