Netflix Cadeaubon

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Netflix cadeaubon
Netflix Gift Card 25 € 25
€ 25,00Netflix Code €25
Direct geleverd

Netflix Gift Card 50 € 50
€ 50,00Netflix Code €50
Direct geleverd


Netflix Cadeaubon

Netflix abonnementen zijn al beschikbaar vanaf €7.99 en je koopt ze gemakkelijk met een Netflix Cadeaubon van Herladen.com. Wil jij ook de nieuwste films en series bekijken op je tv, computer, gameconsole en andere mobiele apparaten voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor Netflix!

Kies de gewenste waarde, vul je e-mailadres in en selecteer een betaalmethode. Wij zorgen ervoor dat jij de code ontvangt op het opgegeven e-mailadres zodra de betaling bij ons binnen is.
Veelgestelde vragen
Met deze cadeaubon kun je Netflix herladen. Met Netflix kun je kiezen uit een assortiment van duizenden titels. Dankzij de samenwerking met VRT kun je ook één van de zes Belgische series bekijken, waaronder Eigen Kweek en Dubbelleven. Je kunt streamen op minimaal één en maximaal vier schermen tegelijkertijd in (Ultra) HD kwaliteit, afhankelijk van het abonnement dat je kiest.
Om je Netflix kaart in te wisselen heb je een account nodig. Dit moet een account in een land zijn dat de Euro als munteenheid heeft. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je hem op de Netflix website gemakkelijk aanmaken en krijg je bovendien een maand gratis kijkplezier cadeau.
Om de cadeaubon van Netflix in te wisselen, dien je eerst een account aan te maken op de website. Zodra je bent geregistreerd, kun je aan de slag! Wanneer je nieuw bent bij Netflix, krijg je de eerste maand gratis. Volg de volgende stappen voor het inwisselen van je Netflix tegoed:

1. Ga naar netflix.com/gift
2. Log in
3. Voer de PIN code (bestaande uit letters en cijfers) in
4. Klik op ‘Inwisselen’
5. De waarde van je cadeaubon is direct toegevoegd aan je account

Nu kun je een Netflix abonnement aanschaffen of Netflix herladen.
Je kunt je Netflix cadeaubon zo lang bewaren als je wilt, want hij is onbeperkt geldig (al gokken wij dat je niet kunt wachten om de beste series en films te kijken).

Wat moet ik doen als mijn Netflix abonnement verloopt?
Zodra je gekochte abonnement is verlopen, word je account beëindigd als je geen betaalmethode aan je account hebt gekoppeld. Heb je dit wel gedaan? Dan zal je maandelijks gefactureerd worden. Tenzij je wederom een Netflix Cadeaubon koopt op Herladen.com en deze inwisselt voor een gloednieuw abonnement!
Netflix is te gebruiken op de volgende apparaten:

• PC
• Laptop
• Smartphone
• Tablet
• Gameconsole
• Smart TV
• Streamingplayer
• Settopbox
• Thuisbioscoopsysteem
• Blu-ray speler

Keuze genoeg! Het enige dat je nodig hebt is een apparaat met internetverbinding. Natuurlijk kun je Netflix kijken via de browser, maar er bestaat ook een app. Als je die wil gebruiken moet je ‘m wel eerst downloaden.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreugde e...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem m...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen