Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Roblox Gift Card PC en Xbox One

Roblox Gift Card PC €10
€ 10,00 Roblox Gift Card PC/Mac €10
Direct geleverd
Roblox Gift Card PC €20
€ 20,00 Roblox Gift Card PC/Mac €20
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Roblox gift card kopen

Speciale items en voordelen kun je met Robux kopen, het virtuele geld waarmee handel gedreven wordt in Roblox. De Roblox Gift Card van herladen.com bezorgt jou, of degene die de kaart cadeau krijgt, in no-time Robux om uit te geven op Roblox.

Roblox brengt twee uitersten van de gamewereld samen: de ontwerpers en de spelers. Het is een massively multiplayer online gameplatform waarop gebruikers niet alleen kunnen spelen, maar ook hun eigen games kunnen ontwerpen in de Roblox Studio. De tientallen miljoenen gebruikers die maandelijks actief zijn weten het wel: Roblox is een briljante platformgame voor MacOS en PC.

Wat zijn Robux?


Met Robux til je jouw Roblox-ervaring naar een hoger niveau. Dit virtueel geld wordt onder andere gebruikt om handel te drijven op het Roblox-platform. Je kunt er limited items mee kopen, je avatar pimpen, gamepasses aanschaffen en op VIP-servers spelen.

Of wil jij misschien toch liever een tijdelijk Roblox Premium-abonnement met je Robux kopen? Dan krijg je 10% korting wanneer je Robux koopt, je kunt items doorverkopen en meer Robux krijgen voor je creaties en je kunt items ruilen met andere spelers.

Waarvoor kan ik mijn Roblox Gift Card gebruiken?


Geef jezelf of iemand anders een heleboel plezier met een Roblox Gift Card van 10 of 20 euro van herladen.com. Met deze cadeaubon kun je de virtuele valuta Robux kopen, extra spelcontent krijgen of je avatar pimpen met toffe items. Je kunt het plezier ook verdubbelen door je Roblox Gift Card in te wisselen voor een Roblox-abonnement met alle voordelen die daarbij horen.

Welk account heb ik nodig voor het inwisselen van mijn prepaid Roblox Gift Card?


Het enige wat je nodig hebt om je Roblox Gift Card om te zetten in Rubox is een Roblox-account. Als je er nog geen hebt, kun je heel eenvoudig een gratis account aanmaken op www.roblox.com. In no-time kun je jezelf helemaal verliezen in de talloze games in alle genres op, onder andere, MacOs en PC.

Hoe kan ik mijn prepaid Roblox Gift Card inwisselen?


Je Roblox Gift Card inwisselen doe je als volgt:
 1. Ga naar Roblox.com/redeem
 2. Log in of maak een account
 3. Voer je pincode in op de website
 4. Geef je tegoed uit aan Robux en meer!

Hoe kan ik mijn Robux voor Xbox One inwisselen?


Er zijn twee manieren om je Robux voor Xbox One in te wisselen.

Robux inwisselen van je code via de Xbox One
 1. Ga op je Xbox One naar ‘Games’ en ga voor de optie ‘Use a code’ kiezen.
 2. Meld je nu aan op je account.
 3. Kies voor ‘Or enter the 25-character code’ en voer je Robux code in.

Robux inwisselen van je code via de Xbox website
 • Ga naar de Xbox website op microsoft.com/redeem
 • Meld je aan met je Microsoft-account of maak een account aan als je deze nog niet hebt.
 • Voer de 25 karakter lange code in van je Robux code.
 • Klik op ‘Inwisselen’.

Wat is het verschil tussen de Roblox Gift Card en Robux voor Xbox One?


De Roblox Gift Card is alleen in te wisselen voor de PC en macOS, voor Robux of een Roblox Premium Membership. Robux voor Xbox One zijn alleen in te wisselen voor de Xbox One. Je kunt ze niet gebruiken voor een Roblox Premium Membership.

Hoelang is mijn Roblox Gift Card geldig?


Kun je niet kiezen waarvoor je jouw Roblox Gift Card gaat gebruiken? Geen zorgen. Het is niet nodig om je te haasten om je cadeaubon in te wisselen want ze heeft geen vervaldatum. Je kiest helemaal zelf wanneer je er gebruik van maakt.

Neem voor meer vragen of informatie contact op met de support-afdeling van Roblox.

Algemene voorwaarden


Deze kaart kan slechts één keer worden ingewisseld op www.roblox.com voor Roblox-tegoeden, die alleen mogen worden gebruikt voor het verkrijgen van bepaalde producten en diensten op www.roblox.com. Beschikbaarheid en prijzen van producten en diensten zijn onderhevig aan wijzigingen en leeftijdsrestricties kunnen van toepassing zijn. Om deze kaart in te wisselen en Roblox-tegoeden te gebruiken, moet u toegang tot het internet hebben, zich registreren voor een Roblox-account en de Roblox-websitevoorwaarden accepteren. Gedeeltelijke inwisseling is niet toegestaan. Deze kaart kan niet ingewisseld worden voor geld of tegoeden, behalve wanneer dit wettelijk vereist is. Doorverkoop is ten strengste verboden. Koop niet als de PIN-code is afgekrast. De kaart is ongeldig waar deze wettelijk verboden is. Roblox is niet verantwoordelijk als deze kaart wordt gebruikt zonder uw toestemming of als deze verloren, gestolen, beschadigd of vernietigd raakt. Een kaart verkregen door fraude wordt niet gehonoreerd. Voor minimale systeemvereisten en meer informatie, waaronder hoe u het saldo van uw cadeaubon kunt bepalen, gaat u naar www.roblox.com of neemt u contact met ons op via www.roblox.com/support.

©️ 2019 Roblox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde handelsmerken zijn eigendom van Roblox Corporation.

Houd er rekening mee dat deze Algemene Voorwaarden een aanvulling vormen op de algemene gebruiksvoorwaarden van www.roblox.com. Alle bepalingen van de algemene gebruiksvoorwaarden zijn ook van toepassing op de cadeaubonnen, tenzij in deze Algemene Voorwaarden anders wordt vermeld.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen