Steam €5

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Steam
Steam BE 5
€ 5,00Steam €5
Direct geleverd

Nu beschikbaar bij Herladen.com

Steam Gift Card

Op Herladen.com kun je snel een Steam Gift Code kopen. Steam is één van ‘s werelds grootste online game platforms. Miljoenen gamers maken inmiddels deel uit van de community en kopen games en meer in de bijbehorende Store en Market. Behoor jij al tot het platform?

Kies hierboven voor één van onze Steam Gift Codes, vul je e-mailadres in, kies een betaalmethode en plaats je bestelling. Nog geen 30 seconden later heb jij een Steam Code in handen waarmee je het tegoed op je Steam account kunt herladen.
Veelgestelde vragen
Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je met de waarde van de Steam Gift Card het tegoed in de Steam portemonnee herladen. Voor het uitgeven van dit tegoed zijn heel veel opties! De Steam winkel is dé plek voor het online kopen van games. Er worden talrijke games aangeboden, verdeeld over 10 genres, waaronder avontuur, simulatie en strategie. Naast nieuwe releases kun je ook oudere games vinden. Daarnaast kun je updates kopen voor games die je al gedownload hebt, demo’s aanschaffen als je het nog niet zeker weet en profiteren van hoge kortingen. Verder is er een speciale Steam Market. Hier kun je tegoed gebruiken voor het kopen van in-game voorwerpen.
De Steam Gift Card is niet landgebonden, maar munteenheid gebonden. Tijdens het inwisselen wordt de correcte valuta voor je bepaald. Je hebt dus een Europees Steam-account nodig.
Het herladen van het tegoed op je Steam Gift Card is snel gedaan.

1. Ga naar steampowered.com/wallet
2. Log in op je account
3. Vul de code in, druk op ‘Doorgaan’ en je bent klaar!
Je Steam Code is onbeperkt geldig, dus je kunt het uitgeven wanneer jij wilt.
Je kan Steam op deze apparaten gebruiken:

• Pc
• Mac
• Linux-box
• TV (in combinatie met je pc/laptop of Steam Link)
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen