Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Betalen per telefoon met 0904-04517 (2 EUR/min.)

Op Herladen.com kun je een herlaadcode afrekenen met je telefoon. Hiervoor selecteer je tijdens het kopen van je belwaarde de betaalmethode telefoon. Vervolgens doorloop je de instructies om je betaling per telefoon te voltooien. Nadien krijg je de herlaadcode voor je belwaarde per mail toegestuurd. Hieronder lees je meer over het stappenplan om te betalen via 0904-04517. Ook worden de voordelen van het betalen via je telefoon besproken.

Voordelen en nadelen van betalen per telefoon

Een betaling per telefoon heeft als voordeel dat je dit eenvoudig met je telefoon kunt doen. Het gemak dat je ervaart bij de betaling van je belwaarde is vanzelfsprekend erg prettig. Bij het betalen per telefoon zijn de transactiekosten hoger, omdat het duurder is om een betaling per telefoon te verwerken. Als je snel je belwaarde wilt aanschaffen, biedt het betalen per telefoon een uitkomst.

Bestelling met betaling via 0904-04517 (2 EUR/min.)

Je kunt je bestellingen bij herladen.com telefonisch betalen via het nummer 0904-04517. Dit kost 2 euro per minuut, met een maximale gespreksduur van 10 minuten.

Een bestelling plaatsen waarbij je betaalt met je telefoon kan als volgt. Ten eerste kies je de herlaadcode uit die je wilt hebben. Nadien vul je jouw e-mailadres in en kies je voor de betaalmethode per telefoon. Direct erna controleer en bevestig je de bestelling. De herlaadinstructies op de pagina over de betaling per telefoon dien je te doorlopen. Je belt hiervoor het nummer en voert een bepaalde code in. Blijf nu voor een bepaalde tijdsduur aan de lijn om de betaling af te ronden. Nadat de betaling afgerond is, wordt de verbinding verbroken en krijg je de herlaadcode per mail toegezonden.

Onrechtmatig gebruik van 0904-04517

Helaas komt het in sommige gevallen voor dat een betaling via 0904-04517 onrechtmatig is. Heb jij op je telefoonrekening het nummer 0904-04517 gevonden en herken je het nummer en de bestelling niet? Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier voor vragen en klachten over de betreffende bestelling.