Spotify Premium kaart

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Spotify kaart
Spotify Premium 1 Month 10
€ 10,00Spotify 10 EUR
Direct geleverd

Spotify Premium 3 Months 30
€ 30,00Spotify 30 EUR
Direct geleverd

Spotify Premium 6 Months 60
€ 60,00Spotify 60 EUR
Direct geleverd


Geen servicekosten

Koop nu Spotify Premium op Herladen.com zónder servicekosten!

Spotify Premium kaart

Met een Spotify Premium kaart kun je je Spotify-account (tijdelijk) opwaarderen naar een Spotify Premium-account, of je bestaande Premium-account verlengen.

Spotify is een streamingsdienst waarmee je meer dan 35 miljoen nummers van artiesten, podcasts en audioboeken van overal ter wereld kunt beluisteren op je computer, smartphone, tablet, tv en tal van andere apparaten.

Spotify Premium biedt zeer veel voordelen. Zo kun je je favoriete nummers onbeperkt beluisteren in het buitenland, ongeacht hoe lang je gaat. Je kunt ze zelfs downloaden zodat je er ook offline van kunt genieten, waar je ook bent en wat je ook doet. Daarnaast zijn er bij een Spotify Premium-account ook geen reclameonderbrekingen en geniet je dus ongestoord van muziek met een hoge geluidskwaliteit.

Een Spotify Premium-abonnement kost 9,99 euro per maand, dus met een Spotify kaart kun je jezelf of iemand anders 1, 3 of 6 maanden grenzeloos luistergenot schenken. Als dát geen mooi cadeau is…
Veelgestelde vragen
Je kunt een Spotify kaart alleen inwisselen met een Spotify-account dat in hetzelfde land is geregistreerd als waar de Spotify kaart gekocht is. Dus als de kaart op herladen.com gekocht is, moet het account ook in België geregistreerd zijn.

Om een Spotify-account te openen, moet je 18 jaar of ouder zijn. Als je 13 jaar of ouder bent, kan het ook, maar dan moet een ouder of voogd eerst toestemming geven.
Om je Spotify Premium Code in te wisselen volg je drie stappen:
 1. Ga naar https://www.spotify.com/be-nl/redeem/ en log in op je account.
 2. Voer de pincode op de achterkant van je Spotify gift card in.
 3. Klik op Inwisselen.
 4. Nu ben je klaar om grenzeloos naar muziek te luisteren tot je tegoed op is.

Als je al een Premium-abonnement het treedt het tegoed van je Spotify Gift Card in werking vanaf de volgende betaaldatum van je abonnementskosten. Wanneer je tegoed opgebruikt is, betaal je weer zoals gewoonlijk.

Let op! Een Spotify Premium Code kan niet worden ingewisseld in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen, zoals Premium for Family, Studentenkorting of proefaanbiedingen.
De code op je Spotify kaart is 12 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Zorg er dus zeker voor dat je de code voor de vervaldatum invoert, anders verloopt hij en kun je niet meer genieten van het grenzeloze muziekgenot dat je cadeau gekregen hebt.
Je kunt je Spotify Premium Code inwisselen via apparaten die toegang tot het internet hebben zoals een PC, laptop, tablet of smartphone. Als je eenmaal toegang hebt tot Spotify Premium kun je ook muziek beluisteren via je gameconsole, luidsprekers, tv, smartwatch, in de auto en op andere apparaten. Op https://spotify-everywhere.com/pages/product-categories kun je zien welke apparaten allemaal ondersteund worden.
Spotify's gebruiksvoorwaarden voor geschenkkaarten, eGift Cards, Premium Codes en PIN's (de 'Voorwaarden met betrekking tot kaarten')

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de “kaart”), gaat u akkoord met het volgende:

 
 1. De "Gebruikersvoorwaarden van Spotify", beschikbaar op https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/ zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).
 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de Gebruiksvoorwaarden van Spotify.
 5. Verzilver uw kaart via www.spotify.com/redeem
 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.
 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.
 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.
 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ("Spotify").
 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.
 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar support.spotify.com
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreugde e...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en anoniem m...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen