Nintendo €19

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Nintendo
Nintendo Switch Online 12 Months 19.99
€ 19,99Nintendo Switch Online 12 Maanden
Direct geleverd

EA SPORTS FC™ 24 is nu beschikbaar!Met een nieuwe naam en nog betere graphics en gameplay.

Geniet van de game met alle bijgewerkte voetbalteams en spelers. Ervaar zelf hoe hun levensechte bewegingen en acties elk potje uniek maken. De details, tot aan de plooien van de tenues toe, laten je volledig opgaan in het spel.

Koop EA SPORTS™ FC 24 met een Nintendo Switch Online abonnement en speel nu!

Nintendo Switch Online

Koop je Nintendo Switch Online Card veilig en betrouwbaar op herladen.com en je ontvangt de code binnen 30 seconden per e-mail. Met Nintendo Switch Online beleef je nu nog meer plezier met je Switch. Het platform maakt het niet alleen mogelijk om je favoriete Nintendo Switch-spellen op afstand te spelen met je vrienden, je kunt het ook opnemen tegen rivalen aan de andere kant van de wereld. Maar dat is nog lang niet alles!

Met je Nintendo Switch Online-abonnement van 3 of 12 maanden kun je een heleboel klassieke NES-spellen spelen, zoals Donkey Kong en Super Mario Bros, én je kunt je voortgang opslaan in de cloud. Daarnaast kun je ook de smartphone-app voor Nintendo Switch Online gebruiken om met de andere spelers te chatten terwijl je speelt. Bespreek de strategie met je Splatoon 2-team, of babbel er lekker op los met andere racers in Mario Kart 8 Deluxe!
Veelgestelde vragen
Om lid te worden van Nintendo Switch Online en gebruik te maken van de vele voordelen heb je allereerst een Nintendo Switch, een Nintendo-account en een draadloze internetverbinding nodig. Heb je alles? Koop dan een Nintendo Switch Online Card voor een abonnement van 3 of 12 maanden en volg de instructies in de Nintendo eShop op je Switch om de code te activeren. Binnen enkele seconden kun je je Pokémon laten battelen tegen andere trainers of FIFA spelen tegen voetbalfans over de hele wereld.
Een Nintendo Switch Online Card voor een abonnement van 3 maanden kost 7,99 euro. Wil je liever voordeel halen uit een abonnement voor een heel jaar? Dan kun je voor 19,99 euro een code voor een abonnement van 12 maanden voor Nintendo Switch Online kopen op herladen.com. Heb je al een abonnement en wil je dat graag verlengen? Geen probleem! Koop een nieuwe code bij herladen.com en activeer je verlenging binnen enkele seconden.
Volg de stappen hieronder om je abonnement voor Nintendo Switch Online te activeren:

  1. Zet je Switch aan en log in op je Nintendo-account.
  2. Ga naar de Nintendo eShop op je Switch en selecteer ‘Lidmaatschapsopties’.
  3. Scrol omlaag naar ‘Code gebruiken’ en selecteer ‘Invoeren’.
  4. Voer de code van 16 tekens in en klik op ‘Oké’
  5. Je code is nu bevestigd en je abonnement wordt toegevoegd aan je Nintendo-account. Veel plezier!
De looptijd van je abonnement gaat direct in wanneer je de code geactiveerd hebt. Als je al een actief abonnement hebt, wordt de tijd toegevoegd aan de tijd die je nog over had.
Van Let’s Go, Pikachu of Eevee tot Super Mario Maker 2, met je Nintendo Switch Online-abonnement kun je een heleboel van je favoriete spellen spelen. In de Nintendo eShop op je Switch kun je zien welke spellen door het platform ondersteund worden. Naast de nieuw spellen, krijg je ook toegang tot een reeks klassieke NES-spellen die elke maand groeit! Hoe cool is dat?
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen