Playstation €60

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Playstation
Playstation €60 60
€ 60,00Playstation Plus Gift Card €60
Direct geleverd

PlayStation PlusWelkom in de wondere wereld van de games. Met giftcards voor PlayStation Plus heb je toegang tot honderden hedendaagse en klassieke games, kun je voor beperkte tijd een trial spelen, speel je online met anderen, krijg je kortingen voor leden en nog veel meer.

Lekker gamen met drie nieuwe lidmaatschapsopties. Geniet van de mogelijkheden die PlayStation Plus biedt met online multiplayer-, maandelijkse games en nog veel meer, via het PlayStation Plus Essential-abonnement. Naast de voordelen van het Essential-abonnement, bevat het PlayStation Plus Extra-abonnement nog honderden games meer voor de PS4™ en de PS5™. Kies voor het PlayStation Plus Premium-abonnement om klassieke titels toe te voegen, voor beperkte tijd een trial te spelen en te streamen in de cloud. Hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen vind je de volledige details en kosten van alle abonnementen.

Ben je er klaar voor? Go!
Veelgestelde vragen
INWISSELEN WERKT ZO:
  1. Meld je aan op PSN of maak een account op playstation.com.
  2. Ga in de PS Store naar ‘Codes inwisselen’ en voer de 12-cijferige vouchercode (Code) in.
  3. Als je met het tegoed van deze Code een PS Plus-abonnement wilt kopen, selecteer je het gewenste abonnement en rond je de aankoop af*.

*Je moet je creditcard-/betaalkaart- of PayPal-gegevens opslaan in je account voor PSN om een maandelijks PS Plus-abonnement te kopen. Alleen in te wisselen door gebruikers van 18 jaar of ouder met een PSN-account voor volwassenen dat is geregistreerd in België.
PS Plus brengt enorm veel voordelen met zich mee. Speel online met meerdere mensen tegelijk in de PlayStation 4 online multiplayer mode of geef je vrienden toestemming mee te spelen in jouw game via Share Play, ook als zij de game zelf niet hebben!

Via PlayStation Plus krijg je elke maand twee nieuwe spellen om te spelen, zonder extra kosten. Dat zijn 24 games per jaar! Daarnaast ontvang je exclusieve kortingen in de PlayStation Store en mag je als PS Plus lid als eerste nieuwe demo’s, bètaversies én games uitproberen. En dit is nog niet alles want je krijgt ook nog 10GB opslagruimte in de cloud voor je PS4 game gegevens. Bij Herladen.com koop je een abonnement van 3 maanden voor € 24,99 en een abonnement van 12 maanden voor € 59,99.
Je hebt een Belgisch PlayStation account nodig voor het inleveren van je code. Het abonnement is namelijk landgebonden, dus is in dit geval alleen in België geldig. Dit is hetzelfde account als waarmee je inlogt op je PlayStation.
De code is 12 maanden geldig, dus activeer je code binnen deze tijd. Daarna hangt de geldigheid af van het soort abonnement dat je koopt, namelijk 90 of 365 dagen.
PLAYSTATION PLUS: Mogelijk moet je een extra betaling verrichten om een specifiek
PS Plus-abonnement te kopen. WAARSCHUWING: PS Plus is een doorlopend abonnement met een terugkerend abonnementsbedrag dat automatisch in
rekening wordt gebracht (voor de op dat moment geldende prijs in PS Store) tot
het abonnement wordt opgezegd. Als er te weinig tegoed in je portemonnee zit, wordt
het bedrag in rekening gebracht via de standaardbetaalmethode van je account. Je kunt
PS Plus op elk gewenst moment opzeggen, zodat je abonnement beëindigd wordt aan
het eind van de lopende factureringsperiode. Games (en hun functies) en voordelen
die inbegrepen zijn bij PS Plus zijn onderhevig aan wijzigingen. Er gelden aanvullende
voorwaarden. Raadpleeg https://www.playstation.com/legal/ps-plus-usage-terms/. PS Plus is alleen beschikbaar voor gebruikers van 7 jaar en ouder en de beschikbaarheid van content en diensten kan afhankelijk zijn van de leeftijd van de gebruiker. Uitgever vouchercode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (registratienummer: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, UK. Deze kaart kan alleen worden ingewisseld bij de uitgever ervan. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.
“PlayStation Family Mark”, “PlayStation Plus icon”, and “PlayStation” are registered trademarks or trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc.


PlayStation Plus Essential

Geniet van maandelijkse games, online multiplayer en meer voor € 8,99 maandelijks, € 24,99 driemaandelijks, of € 59,99 jaarlijks.

- Maandelijkse games
- Online multiplayer
- Exclusieve kortingen
- Exclusieve content
- Cloudopslag
- Share Play
- PlayStation Plus-verzameling*
- Gamehulp*

PlayStation Plus Extra

Ontdek honderden PS4- en PS5-games voor € 13,99 maandelijks, € 39,99 driemaandelijks, of € 99,99 jaarlijks.

- Maandelijkse games
- Online multiplayer
- Exclusieve kortingen
- Exclusieve content
- Cloudopslag
- Share Play
- PlayStation Plus-verzameling*
- Gamehulp*
- Gamecatalogus
- Ubisoft+ Classics

PlayStation Plus Premium

Profiteer van alle PlayStation Plus-voordelen voor € 16,99 maandelijks, € 49,99 driemaandelijks, of € 119,99 jaarlijks.

- Maandelijkse games
- Online multiplayer
- Exclusieve kortingen
- Exclusieve content
- Cloudopslag
- Share Play
- PlayStation Plus-verzameling*
- Gamehulp*
- Gamecatalogus
- Ubisoft+ Classics
- Catalogus met klassiekers
- Proefversies van games
- Cloudstreaming

*Exclusieve voordelen PlayStation 5

 
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen