Base herladen:

Base 5 Euro Belwaarde €5
€ 5,49
Base 10 Euro Belwaarde €10
€ 10,00
Base 15 Euro Belwaarde €15
€ 15,00
Base 20 Euro Belwaarde €20
€ 20,00
Base 30 Euro Belwaarde €30
€ 30,00

Informatie  

Base online herladen

Je Base online herladen is via Herladen.com zo gebeurd. Bovenaan kun je kiezen tussen de verschillende bedragen. Zodra de betaling binnen is krijg je een herlaadcode toegezonden via de mail. Die code heb je vervolgens nodig om je Base belwaarde te herladen. Base herladen kan tegenwoordig eenvoudig online.

Base opladen

Base opladen is heel eenvoudig. Hiervoor heb je een geldige herlaadcode nodig van Base. Als je die hebt, bel je met je toestel naar 1955. Daar krijg je een herlaadmenu te horen met enkele opties. Kies daar voor optie 2 en luister goed naar de instructies. Zodra er om gevraagd wordt, vul je de herlaadcode in die je gekregen hebt bij Herladen.com. Sluit vervolgens af met een #. Een bevestiging van de transactie wordt naar je verzonden en je hebt Base herladen.

Als je niet wilt bellen, kun je ook met je toestel de volgende code intoetsen:
*102*base herlaad code#
Druk daarna op verzenden. Je heb dan direct Base herladen.

Base Belwaarde opvragen

Base herladen en je Base belwaarde opvragen is altijd mogelijk. Om je belwaarde op te vragen, moet je *444*# intoetsen op je toestel en op verzenden drukken. Er wordt dan een berichtje naar gestuurd met alle informatie over je belwaarde. Je kunt ook bellen naar 1955 (gratis in België). Daar wordt je door de stappen heen geleid.

Geldigheidsduur Base Belwaarde

Als je Base online herladen hebt, is je geactiveerde belwaarde gedurende 12 maanden geldig. In deze periode is het dus belangrijk alle belwaarde te gebruiken. Als je dat niet doet, raak je de rest van je belwaarde kwijt. SMSjes en gratis belminuten die je hebt gekregen bij acties van Base zijn 30 dagen geldig. Ben je bijna door je belwaarde heen? Base online herladen kan gemakkelijk en snel via Herladen.com.

Extra productinformatie:

Je kunt ook één van de unieke mobiele producten van Base opladen, namelijk prepaid ALL. Hiermee kun je ook voordelig e-mailen en internetten met je toestel. Op de website van Base vind je meer informatie over deze producten.

Meer informatie: www.base.be

Productinfo + Instructies