Base €30

BASE prepaid 30 € 30
€ 30,00Belwaarde €30
Direct geleverd

Base herladen:

Je Base online herladen is via Herladen.com zo gebeurd. Bovenaan kun je kiezen tussen de verschillende bedragen. Zodra de betaling binnen is krijg je een herlaadcode toegezonden via de mail. Die code heb je vervolgens nodig om je Base belwaarde te herladen. Base herladen kan tegenwoordig eenvoudig online.
Veelgestelde vragen
Base opladen is heel eenvoudig. Hiervoor heb je een geldige herlaadcode nodig van Base. [b]Optie 1:[/b] [b]1.[/b] Bel met je toestel naar [b]1955[/b]. [b]2.[/b] Je krijgt vervolgens een herlaadmenu te horen met enkele opties. [b]3.[/b] Kies in het herlaadmenu voor [b]optie 2[/b] en luister goed naar de instructies. [b]4.[/b] Zodra er om gevraagd wordt, vul je de herlaadcode in die je gekregen hebt bij Herladen.com. [b]5.[/b] Sluit vervolgens af met een [b]#[/b]. [b]6.[/b] Een bevestiging van de transactie wordt naar je verzonden en je hebt Base herladen. [b]Optie 2:[/b] Als je niet wilt bellen, kun je ook met je toestel de volgende code intoetsen: [b]1.[/b] [b]*102*base herlaad code#[/b] [b]2.[/b] Druk daarna op verzenden. Je hebt dan direct Base herladen.
Base herladen en je Base belwaarde opvragen is altijd mogelijk. Om je belwaarde op te vragen: Optie 1: Toets *444*# in op je toestel Druk op verzenden Je krijgt een bericht met je belwaarde. Optie 2: Bel naar 1955 (gratis in België). Volg de gesproken instructies.
Als je Base online herladen hebt, is je geactiveerde belwaarde gedurende [b]12 maanden[/b] geldig. In deze periode is het dus belangrijk alle belwaarde te gebruiken. Als je dat niet doet, raak je de rest van je belwaarde kwijt. SMSjes en gratis belminuten die je hebt gekregen bij acties van Base zijn 30 dagen geldig.
1. Toets [b]*222*base herlaad code#[/b] in op je telefoon 2. Druk op verzenden 3. Je ontvangt een bevestigingsbericht
- Bel 1999 met uw Base toestel - Bel +32 486 19 1999 met een ander toestel - Contactformulier: [url=https://www.base.be/en/customer-zone/my-messages.html]https://www.base.be/en/customer-zone/my-messages.html[/url]
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen