TWBS €25

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van TWBS
Mifinity €25 25
€ 25,00MiFinity €25
Direct geleverd

MiFinity eVoucher

De MiFinity eVoucher is een prepaid digitale voucher voor eenmalig gebruik die wordt gebruikt om een MiFinity eWallet te financieren die door honderden online handelaren wordt geaccepteerd.
Veelgestelde vragen
  1. Koop uw MiFinity eVoucher.
  2. Na aankoop, ontvangt u uw unieke 20-cijferige PIN
  3. Log in op je MiFinity-account(online of in de app) en selecteer Storten en kies MifFinity eVoucher als Betaalmethode.
  4. Voer de details van uw voucher in, en selecteer de exacte denominatie en valuta. U heeft ook de optie om de eVoucher om te zetten in een van de 11 beschikbare lokale valuta's binnen uw MiFinity eWallet.
  5. Binnen enkele seconden wordt het eVoucher-bedrag minus de kosten op uw MiFinity-rekening bijgeschreven.
  6. Betaal met de MiFinity eWallet bij honderden MiFinity Merchants, of stuur geld naar vrienden en familie.

De MiFinity eVoucher kan niet in de Verenigde Staten worden gebruikt.

MiFinity eVoucher is gebonden aan de valuta (EUR, USD, AUD, etc.). Als u uw MiFinity eWallet opwaardeert, zorg er dan voor dat u de valuta kiest die gekoppeld is aan uw account.

De MiFinity eVoucher code vervalt 12 maanden na uw aankoopdatum.Door deze dienst te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden van MiFinity eVoucher.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen