Proximus herladen:

Pay&Go - extra pack message Messaging Pack €5
€ 5,49
Proximus 15 Euro Belwaarde €15
€ 15,00
Proximus 25 Euro Belwaarde €25
€ 25,00
Proximus 50 Euro Belwaarde €50
€ 50,00

Informatie  

Proximus online herladen


Via Herladen.com kun je gemakkelijk en snel je Proximus online herladen. Bovenaan kies je het bedrag dat je wilt gebruiken voor het herladen. Zodra je betaald hebt, krijg je een email met daarin de herlaadcode toegezonden. Deze code heb je dadelijk nodig bij de onderstaande procedure. Proximus herladen kan tegenwoordig eenvoudig online.

Hoe kan ik mijn Proximus belwaarde opladen?


Proximus opladen is heel eenvoudig. Om dit te doen, heb je de herlaadcode nodig die je krijgt bij Herladen.com.

Optie 1:
Vul het volgende in op je telefoon #121*13-cijferige herlaadcode# Druk daarna op verzenden.

Optie 2:
Proximus opladen kan ook door te bellen naar 1911 en de gesproken instructies goed op te volgen. Je krijgt daarna een bericht dat je Proximus herladen hebt.

Een Proximus Pay&Go Extra Pack Message kun je activeren op de volgende manier: toets op je toestel #141*13-cijferige activeringscode# en druk vervolgens op verzenden.

Hoe kan ik mijn Proximus belwaarde opvragen?


Proximus online herladen en daarna je belwaarde opvragen is heel simpel. Zodra je de informatie nodig hebt, kun je gewoon je Proximus belwaarde opvragen.

1. Toets #121# op je toestel in en druk je op verzenden.
2. Een bericht met je huidige belwaarde wordt je toegezonden.

Het saldo van Proximus Pay & Go Extra Pack Message kun je opvragen door #143# op je toestel in te toetsen en op verzenden te drukken. Ook dan krijg je een bericht met daarin alle informatie over je tegoed.

Hoe lang is mijn Proximus Belwaarde geldig?


Je Proximus belwaarde is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je er activiteit mee vertoont (bellen, smsen, gebeld worden en gesmst worden). Herladen met €5,- geeft een maand extra geldigheidsduur, maar herladen met €50,- geeft weer twaalf maanden extra geldigheidsduur.

Wat is een Extra Messaging Pack?


Op Herladen.com kun je naast Proximus herladen, ook een Extra Messaging Pack aanschaffen. Dit krediet is alleen te gebruiken om mee te sms'en en te mms'en. Het is dus niet te gebruiken als krediet om mee te bellen. Houd hier rekening mee tijdens het herladen van je belwaarde.


Gerelateerde producten