Proximus €5

Proximus Pay&Go 5 € 5
€ 5,00Messaging Pack €5
Direct geleverd

Proximus herladen

Gemakkelijk en snel Proximus herladen doe je met Herladen.com. Kies simpelweg de herlaadkaart met het bedrag dat je wilt gebruiken en voer je emailadres in. Betaal veilig met je favoriete betaalmethodes, zoals PayPal en Bancontact / Mister Cash. Zodra je betaald hebt, krijg je een e-mail met daarin de herlaadcode en instructies toegezonden. Daarmee kun je direct je Proximus online herladen.
Veelgestelde vragen
Online Proximus herladen is heel eenvoudig. Om dit te doen, heb je de digitale herlaadkaart nodig die je krijgt bij Herladen.com.

Optie 1:

Vul het volgende in op je telefoon: #121*13-cijferige herlaadcode#
(bijv: #121*1234567891013#). Druk daarna op verzenden.

Optie 2:

Proximus herladen kan ook door te bellen naar 1911 en de gesproken instructies goed op te volgen. Je krijgt daarna een bericht dat je Proximus herladen hebt.

Een Proximus Pay and Go Extra Pack Message kun je activeren op de volgende manier: toets op je toestel #141*13-cijferige activeringscode# (bijv: #141*1234567891013#) en druk vervolgens op verzenden.
De hoogte van je Proximus belwaarde kun je opvragen met de volgende stappen:
  1. Toets #120# op je toestel in en druk je op verzenden.
  2. Een bericht met je huidige belwaarde wordt je toegezonden.

Wil je het saldo van Proximus Pay & Go Extra Pack Message opvragen? Toets dan #143# in op je toestel en druk op verzenden. Ook dan krijg je een bericht met daarin alle informatie over je tegoed.
Je Proximus belwaarde is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je er activiteit mee vertoont (bellen, smsen, gebeld worden en gesmst worden). Herladen met €5,- geeft een maand extra geldigheidsduur, maar herladen met €50,- geeft weer twaalf maanden extra geldigheidsduur.
Op Herladen.com kun je naast Proximus herladen, ook een Extra Messaging Pack aanschaffen. Dit krediet is alleen te gebruiken om mee te sms'en en te mms'en. Het is dus niet te gebruiken als krediet om mee te bellen. Houd hier rekening mee tijdens het herladen van je belwaarde.
- Aanbieding is geldig tot 23.06.2024 23:59 CEST.
- De korting is van toepassing op bestellingen van €20 of meer.
- Korting kan per e-mailadres één keer worden gebruikt.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen