Just Eat €20

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Just Eat
Just Eat 20
€ 20,00Takeaway.com Pay 20 €
Direct geleverd

Takeaway.com Pay

Etentje? Ik trakteer!

Van verjaardagen en jubilea tot beste wensen en beloningen: De Takeaway.com Pay Cadeaukaart is een favoriet cadeau bij elke gelegenheid.

De Takeaway.com Pay Cadeaukaart is online bij Takeaway.com of in de app te besteden voor eten aan huis bij duizenden restaurants door heel Nederland! De Takeaway.com Pay Cadeaukaart is 3 jaar geldig vanaf het moment van aankoop en kan geheel of gedeeltelijk worden ingewisseld.

Koop de Takeaway.com Pay Cadeaukaart en trakteer jezelf, collega’s of je geliefden op een wereld vol heerlijke smaken en onvergetelijke eetervaringen!
Veelgestelde vragen
Verzilver instructies
  1. Ga naar www.takeway.com of de app
  2. Voeg je favoriete eten toe aan je winkelmandje en ga naar de afrekenpagina
  3. Voer je cadeaukaartnummer in in het voucher veld, gevolgd door # en je cadeaukaart pincode. Bijvoorbeeld:: 6064254812345678901#123456

Ga voor de volledige voorwaarden met betrekking tot deze cadeaukaart en andere vragen op: takeaway.com/cadeaukaarten
Je kunt hier contact opnemen met de klantenservice van Takeaway: https://www.takeaway.com/be/klantenservice
Jouw Takeaway-code is na aankoop 3 jaar geldig
Om een Cadeaubon van een Takeaway.com te kopen ga je naar giftcards-takeaway.com/be_nl/ en volg je de instructies om uw Cadeaubon te bestellen.
Cadeaubonnen kunnen momenteel alleen worden ingewisseld op Takeaway.com.
De verkoop van Takeaway.com Cadeaubonnen wordt beheerd door onze partner Epay - een handelsnaam van EPAY LIMITED, Kingfisher House, 2 Woodbrook Crescent, Billericay, CM12 0EQ, opgericht in 1999 en geregistreerd in Engeland 03695345. BTW-nummer: 731194940. De Cadeaubon is eigendom van Takeaway.com en je hoeft alleen contact op te nemen met Takeaway.com als je problemen hebt met Cadeaubonnen of als je restitutie wenst.
Uw Cadeaubon zal functioneren als een Takeaway.com bon, wat betekent:
Je kunt de Cadeaubon gebruiken door deze in te voeren op de afrekenpagina op Takeaway.com of in de mobiele app.
Eventuele resterende bedragen kunnen worden betaald met een van de beschikbare online betaalmethoden.
De Cadeaubon kan meerdere malen gebruikt worden tot het totale bedrag is ingewisseld
Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen of promoties die van tijd tot tijd worden aangeboden of geadverteerd
Cadeaubonnen mogen niet worden overgedragen, gekopieerd, gereproduceerd, gedistribueerd, of direct of indirect gepubliceerd in welke vorm dan ook
Op het inwisselen van de Cadeaubon kunnen voorwaarden van toepassing zijn van het individuele restaurant, zoals minimum bestelbedragen.
Voor aankopen van Cadeaubonnen geldt een terugbetalingstermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, waarna deze niet meer gerestitueerd kunnen worden. Takeaway.com kan geen Cadeaubonnen restitueren die reeds geheel of gedeeltelijk zijn gebruikt. Terugbetaalde Cadeaubonnen zullen worden geannuleerd en de Cadeaubon zal als ongeldig worden beschouwd.
Aankopen van Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar en zodra een Cadeaubon is gekocht, is de waarde van het account tegoed niet overdraagbaar.
Cadeaubonnen kunnen niet worden opgewaardeerd.
Cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden om andere Takeaway.com Cadeaubonnen te kopen. Cadeaubonnen kunnen niet worden herladen, doorverkocht, overgedragen voor waarde of ingewisseld voor geld, behalve voor zover vereist door de wet. Ongebruikte Cadeaubonnen kunnen niet worden overgedragen naar een ander Takeaway.com platform.
Wij behouden ons het recht voor om een aankoop van een Cadeaubon naar eigen goeddunken niet uit te voeren en wij zullen in dat geval de transactie terugbetalen.
Indien wij van mening zijn dat je op het moment van aankoop of achteraf op enigerlei wijze misbruik maakt van de Cadeaubon of deze aan anderen verkoopt, behouden wij ons het recht voor je Cadeaubon te annuleren en je Takeaway.com account op te heffen zonder je daarvan vooraf op de hoogte te stellen.
Takeaway.com behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken derden te beletten haar Cadeaubonnen te distribueren of er reclame voor te maken.
Takeaway.com is niet verantwoordelijk voor Cadeaubon die worden verkocht of gedistribueerd door een derde partij die niet door Takeaway.com is goedgekeurd.
In geen geval zal Takeaway.com aansprakelijk zijn jegens jou voor enige indirecte schade, gevolgschade, exemplarische schade, incidentele schade, speciale schade of schadevergoeding met boete karakter, met inbegrip van gederfde winst, zelfs indien Takeaway.com op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.
Cadeaubonnen zijn geldig tot ten minste 12 maanden na de datum van aankoop. Indien de lokale wetgeving een langere geldigheidsduur voorschrijft en deze periode van 12 maanden is reeds verstreken, waardoor je je Cadeaubon niet kunt inwisselen, neem dan contact op met de lokale klantenservice van Takeaway.com die je verder kan helpen.
Elk ongebruikt tegoed zal worden behandeld als een verbeurdverklaring met betrekking tot het recht om de Cadeaubon te gebruiken en het ongebruikte tegoed kan niet langer worden gebruikt. De vervaldatum zoals vermeld bij levering van de Cadeaubon zal een redelijke periode zijn voor de toepassing van deze clausule.
Als de waarde van je aankoop (inclusief servicekosten en eventuele restaurantkosten) lager is dan de waarde van de Cadeaubon, kan het resterende tegoed op je account worden ingewisseld bij uw volgende aankoop.
Wanneer je een Takeaway.com bestelling annuleert en een Cadeaubon werd gebruikt als volledige of gedeeltelijke betaling, zal je Cadeaubon tijdelijk worden geblokkeerd en zal deze na 24 uur weer bruikbaar zijn. Er zal geen geldelijke omruiling plaatsvinden voor geretourneerde of geannuleerde bestellingen gemaakt met een Cadeaubon.
Wij behouden ons het recht voor deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen.
Op de aankoop en het gebruik van Cadeaubonnen zijn de algemene voorwaarden van toepassing die te vinden zijn op de Takeaway.com en door de aankoop van een Cadeaubon ben je tevens gebonden aan de algemene voorwaarden.
Het Takeaway.com Privacybeleid op onze website is van toepassing voor zover wij persoonlijke informatie in verband met de Cadeaubonnen verzamelen of verwerken.
Bij aankoop van een Cadeaubon garandeer je ons dat je de bevoegde ontvanger bent van de Cadeaubon en dat je de Cadeaubon gebruikt in overeenstemming met deze voorwaarden, wettig, legaal en te goeder trouw. Indien wij van mening zijn dat een Cadeaubon wordt gebruikt in strijd met deze voorwaarden, onwettig, illegaal of te kwader trouw, kunnen wij de Cadeaubon weigeren of annuleren.
Deze voorwaarden en alle geschillen of vorderingen (met inbegrip van niet-contractuele geschillen of vorderingen) die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden zijn onderworpen aan de wetten van België overheid en aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Belgisch.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen