Blizzard-Activision €50

Herladen.com is een gecertificeerde reseller van Blizzard-Activision
Battle.net Gift Card 50 € 50
€ 50,00Battle.net BE 50.0 EUR
Direct geleverd
Andere Spel:

Battlenet Gift Card

Bestel een Battlenet (Blizzard) Gift Card op Herladen.com en speel ononderbroken verder met World of Warcraft (WoW), Hearthstone of één van de andere spellen van Blizzard Entertainment. Zodra je de kaart hebt gekocht, kun je de code inwisselen op de Battle.net website en kopen wat je wilt in de Shop.

Hoe bestel je een code? Start door te kiezen voor één van de Battle.net Gift Card waarden. Vervolgens kom je op de orderpagina terecht. Allereerst vul je het e-mailadres in waarop jij de bijbehorende code wilt ontvangen. Hierna kies je één van onze veilige betaalmethoden zoals Mr Cash of PayPal en bevestig je de bestelling. Als wij je betaling hebben ontvangen, krijg jij van ons de Battle.net code toegestuurd via e-mail. Battle.net tegoed kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Zie ook:
Veelgestelde vragen
Blizzard Entertainment startte in 1996 met Battle.net. Bijna 20 jaar later en het platform is uitgegroeid tot de online gaming community voor iedereen die graag Blizzard games speelt.

Miljoenen spelers hebben toegang tot games als Heroes of the Storm, Diablo, Overwatch, Starcraft, Hearthstone Heroes of Warcraft en natuurlijk WoW.

Wil je na het spelen van Diablo III, het uitbreidingspakket Reaper of Souls kopen? Of wil je een andere uitbreidingspakket, meer wapens en andere accessoires? Dit kan allemaal, zolang je maar tegoed hebt. Met de Battle.net Gift Card kun jij het tegoed op je account gemakkelijk herladen. Vervolgens kun je winkelen voor nieuwe spellen, uitbreidingspakketten, services en (in-game) items. Hearthstone spelers kunnen met het tegoed gemakkelijk nieuwe kaarten kopen. Echter, dit gaat niet op voor de mobiele versie van Hearthstone.

Dan gaat de aankoop van nieuwe kaarten namelijk via de iTunes of Google Play Store. Ook kan je het tegoed niet gebruiken in de Blizzard Store of voor de aanschaf van een WoW abonnement. Voor een WoW abonnement koop je onze WoW 60 dagen kaart. Herlaad je tegoed met een Battle.net Gift Card en koop wat je wilt in de Batte.net Shop.
De Blizzard Gift Card kun je inwisselen via de Battle.net website of de Battle.net Desktop applicatie.

Website
1. Ga naar de website van Battle.net
2. Klik op ‘Redeem Codes’ onderaan de pagina
3. Log in of maak een account aan
4. Voer je code in en klik op ‘Redeem Code’
5. Je tegoed is herladen

App
1. Open de applicatie op je Mac of PC
2. Log in of maak een account aan
3. Ga naar ‘Shop’
4. Klik linksonder op ‘Redeem Code’
5. Nu opent de browser
6. Vul hier je code in en klik op ‘Redeem Code’

In beide gevallen kan het voorkomen dat je wordt gevraagd om de correcte regio te selecteren. Kies hier ‘Europe (EU)’. Een Battle.net Gift Card van Herladen.com is namelijk alleen te gebruiken voor de regio Europa.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Herladen.com heb je binnen 30 seconden je belwaarde opgewaardeerd. Naast belwaarde voor de grootste providers, vind je hier gamecards, entertainment cards en prepaid creditcards. Wij zorgen ervoor dat je al je aankopen veilig en snel kunt afrekenen en subiet de bijbehorende code via e-mail of gratis SMS ontvangt.
De ultieme cadeaugids voor de feestdagen: het perfecte cadeau voor iedereenDe feestdagen staan ​​voor de deur. En wat is nou een betere manier om vreug...
Lees meer2023-12-04

Wat betekenen de paysafecard wijzigingen voor jou?De paysafecard-regels zijn veranderd. Misschien heb je dit al gemerkt bij het ge...
Lees meer2021-09-13

Koop paysafecard België met PayPalpaysafecard is dé digitale prepaid creditcard. Je kunt er eenvoudig en an...
Lees meer2021-05-18

Alles lezen