Menu
Alle Belgische operatoren
Herlaadcode direct per email ontvangen
Betrouwbaar en veilig online betalen

Kobo cadeaukaart

Kobo Gift Card 10 €
Direct geleverd
Kobo Gift Card 25 €
Direct geleverd
Kobo Gift Card 50 €
Direct geleverd

Voordelen Herladen.com


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals Bancontact/Mister Cash

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Kobo cadeaukaart kopen

Puilt je boekenkast uit en heb je geen plek meer voor het nieuwste werk van je lievelingsschrijver? Kun je maar geen genoeg krijgen van het geschreven woord? Met je Kobo cadeaukaart van herladen.com kun je nu op Rakuten Kobo boeken kopen die helemaal geen plaats in beslag nemen.

Selecteer de hoogte van je tegoed, kies een van de veilige betaalmethodes, voer je e-mailadres in en rond je bestelling af. Wij sturen je vervolgens een e-mail met een code en de instructies voor het verzilveren van deze code op Kobo.com. Maak je keuze uit het enorme aanbod e-boeken en luisterboeken. Binnen een mum van tijd zit je alweer met je neus in het volgende hoofdstuk van je favoriete boek!

Wat is Rakuten Kobo?


Rakuten Kobo is een online boekenwinkel waar je e-boeken en luisterboeken kunt kopen. Dankzij de steeds groeiende catalogus kun je op Rakuten Kobo boeken kopen naar ieders smaak: van De Leeuw van Vlaanderen tot Harry Potter en van Max Havelaar tot Vijftig tinten grijs. De keuze is immens en je raakt nooit uitgelezen.

Wat is een Kobo cadeaukaart?


De Kobo cadeaukaart van herladen.com is verkrijgbaar met een tegoed van 10, 25 of 50 euro. Met dit tegoed kun je op de website van Rakuten Kobo boeken kopen in de vorm van e-boeken of luisterboeken. Je kunt de Kobo cadeaukaart ook als cadeau kopen voor een andere boekliefhebber.

Waarvoor kan ik mijn Kobo cadeaukaart gebruiken?


Het voordeel van een Kobo cadeaukaart van herladen.com, is dat je ook met Bancontact/Mister Cash of met je telefoon kunt betalen. Geef de Kobo cadeaukaart als cadeau of wissel hem zelf in. Binnen enkele minuten lees of luister je je lievelingsboek op je e-reader, tablet of smartphone via de app.

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Kobo cadeaukaart?


Met je Kobo cadeaukaart van herladen.com kun je op Rakuten Kobo boeken lezen als je een Kobo Account aanmaakt. Heb je een Kobo cadeaukaart gekocht, of heb je er een gekregen? Ga dan naar Kobo.com en wissel je kaart in door de code in te voeren bij het afrekenen.

Hoe kan ik mijn Kobo cadeaukaart inwisselen?


Je Kobo cadeaukaart van herladen.com inwisselen is heel simpel. Volg de stappen hieronder en voor je het weet lig je lekker in je zetel te lezen of te luisteren.

  1. Ga naar kobo.com
  2. Vul je winkelmandje met de e-boeken of luisterboeken van je keuze.
  3. Klik op betalen. 
  4. Beantwoord de vraag ‘Heb je een cadeaubon?’ met ‘Ja’.
  5. Voer het nummer van je Kobo Gift Card in en klik op toepassen.
  6. Klik op opslaan en doorgaan en die boeken zijn van jou.
Als je nog tegoed over hebt, wordt het bewaard en verrekend bij je volgende aankoop. Meer informatie vind je op: help.kobo.com

Hoelang is mijn Kobo cadeaukaart geldig?


Je Kobo cadeaukaart van herladen.com heeft geen vervaldatum. Is het vervolg op je favoriete boek nog niet uit, of heb je nu even geen tijd om te lezen of luisteren? Wacht dan gerust tot je tijd hebt of je boek verschenen is om je Kobo cadeaukaart in te wisselen.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen